Bebeği Gökçe gibi olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Bebeği Gökçe gibi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,503 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Bebeği Gökçe gibi olan var mı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canim.amma sık gorurse aglamamsi gerek yada sana cok alismis senden baskasina gitmek isdemiyor
Bana çok fazla bağlandı canım ama ben onu hep eve kapatmadım ki zaten eşimin tarafı da benim tarafım da kalabalık. Kendisi istemiyor kimseyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Belki de rahatı bozuluyor dur kuzum. Ev ortamına alıştı ise başka bir yeri istemeyebilir. Bu zamanla düzelir 🤲🏻
İnan Ayşenur eve girdik yarım saat önce kıkırdamaya gülmeye başladı. Annelere diyorum benim kızım kahkaha atıyo, inanmıyorlar

Gökçem💕

"minik kızım"
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bana çok fazla bağlandı canım ama ben onu hep eve kapatmadım ki zaten eşimin tarafı da benim tarafım da kalabalık. Kendisi istemiyor kimseyi

İnan Ayşenur eve girdik yarım saat önce kıkırdamaya gülmeye başladı. Annelere diyorum benim kızım kahkaha atıyo, inanmıyorlar
Ya kuzum dediğim gibi bazı bebekler yerini yadirgar buda olduğu ortama alıştığı için yer ve mekan değişikliği yapmak istemezler gökçe de öyle büyük ihtimalle ama ileri doğru düzelir eminim ki anne yada ablanlar severken canını yakmiyor demi yani yanlış anlama bazı bebekler öyle çok mıxmixtan hoşlanmaz ondan soruyorum

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ya kuzum dediğim gibi bazı bebekler yerini yadirgar buda olduğu ortama alıştığı için yer ve mekan değişikliği yapmak istemezler gökçe de öyle büyük ihtimalle ama ileri doğru düzelir eminim ki anne yada ablanlar severken canını yakmiyor demi yani yanlış anlama bazı bebekler öyle çok mıxmixtan hoşlanmaz ondan soruyorum
Kız kucağına almaya kalmıyor ki, Gökçe benim kucağımdayken konuşuyolar domates gibi olana kadar ağlıyor. Odadan çıkarıyorum sakinliyor bi daha konuşurlarsa bi daha çığlığı basıyor

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım siz kilosunu öğrendiniz mi

😪😪😪
Maşallah benim kızım sesiz sakin işimi yaparim masallah subhallah hiç ağlamaz beni yormaz oğlumda aynı ufakken yormuyolar inşallah büyüyünce de yormazlar

Kilosu 6,500 rabiacim 62 cm boy çok kilo almamış çünkü süt içmiyor az iciyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kız kucağına almaya kalmıyor ki, Gökçe benim kucağımdayken konuşuyolar domates gibi olana kadar ağlıyor. Odadan çıkarıyorum sakinliyor bi daha konuşurlarsa bi daha çığlığı basıyor
Peki sizin eve geldikledi zaman da aynı tepkiyi mi verjyor canım

Tüm sayfalar yüklendi.