Bebegi kalp amaliyatı olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hellboy. tarafından oluşturulan Bebegi kalp amaliyatı olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,290 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegi kalp amaliyatı olan var mı
Konbuyu başlatan Hellboy.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 ay 28 günlük bir bebeğim var 1 haftalıkken damarı tıkanmıştı anjuo oldu 2 ay 26 günlükken kontrolümüz vardı gittiğimde tekrar damar tıkanmıştı hemen anjuo olmasını söylediler damarın tekrar kapanabilecgıni ve bayramdan sonra konsey toplanıp kızımın açık kalp amalıyatı olacağına karar verilecek çok korkuyorum daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu
Rabbim acil şifalar versin İnşaAllah 🙏🤲

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar 2 ay 28 günlük bir bebeğim var 1 haftalıkken damarı tıkanmıştı anjuo oldu 2 ay 26 günlükken kontrolümüz vardı gittiğimde tekrar damar tıkanmıştı hemen anjuo olmasını söylediler damarın tekrar kapanabilecgıni ve bayramdan sonra konsey toplanıp kızımın açık kalp amalıyatı olacağına karar verilecek çok korkuyorum daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu
Allah şefalar versin canim dualarim bebeyinledir🤲

Hellboy.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ,çok geçmiş olsun, bebeğinize ne tanı koyuldu? Benim bebeğim de 1 günlükken ameliyat oldu, bayramdan sonra da açık kalp ameliyatı için tomografi çekilip gün verilecek. Ben de çok korkuyorum, Rabbim Şafi ismi ile şifasını versin tez zamanda yavrularımıza 😢🙏
Kalbinin altında delik var ve damar tıkanıklığı oluyor 2. Anjusunu oldu

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim şifa versin balım 🤲 bizim komşumuzun torunu 2 aylık bebekken açık kalp ameliyatı oldu sağlığına kavuştu şimdi 8 yaşında 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ne oldu konsey toplandı mı ne karar verildi. Minik kızının ismi Elif'ti sanırım Yasin okudum rabbim kabul eylesin inşallah bir an önce sağlığına kavuşsun

Tüm sayfalar yüklendi.