Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Bebeği uyumayanlar😅
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Egebaby" data-source="post: 141821" data-attributes="member: 3009"><p>Gunduz oturma odasinda uyut mesela perdeleri ac gunduz oldugunu anlat hava aydinlikken perdeleri acariz de . Aksam olunca da perdeleri kapatiriz isik acariz de . Gece butun isiklari sondur artik uyku vakti uyumamiz gerwkiyor gece herkez uyur isiklar kapatilir de . Bunlari zamani geldikce soyle bebekler gercekten anliyor bir kac gun tekrar et gece uykusuna yatak odasinda gecirsin oturma odasinda uyutma mesela gece orda uyucagini bilsin . gunduzde oturma odasinda isikda uyut . Gunduzleri oyna et biraz azar azar uyut uykusundan uyandir . Uykusunu tamamlayamicagi icin otomatik olarak gece uyumaya baslayacak . Ben busekilde yaptim . Gunduz uyaninca yatak odasina hic goturmuyorum bilsin ki gece uyancak yer orasi . Yatak odasi haric evin diger kisimlarinda gunduz vakit geciriyoz . Gunde 4-5 kez yarim saat uyuyor . Gec uykusuna 2 de yatiyordu az az uyuttum gunduzleri sabah erken kaldirdim mesela gece uykusuna yatisini 11 cektim tabi 1 hafta surdu bunu yapabilmek . Bebekler cok zeki sadece kendini ifade edemiyor konusamiyor ama herseyi anliyor canim . Dene derim internwttende arastira bilirsin bebege gece gunduzi nasil ogretirim yaz cikiyor ben oyle buldum ve uyguladim .bu dediklerim internette yaziyor zaten</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Egebaby, post: 141821, member: 3009"] Gunduz oturma odasinda uyut mesela perdeleri ac gunduz oldugunu anlat hava aydinlikken perdeleri acariz de . Aksam olunca da perdeleri kapatiriz isik acariz de . Gece butun isiklari sondur artik uyku vakti uyumamiz gerwkiyor gece herkez uyur isiklar kapatilir de . Bunlari zamani geldikce soyle bebekler gercekten anliyor bir kac gun tekrar et gece uykusuna yatak odasinda gecirsin oturma odasinda uyutma mesela gece orda uyucagini bilsin . gunduzde oturma odasinda isikda uyut . Gunduzleri oyna et biraz azar azar uyut uykusundan uyandir . Uykusunu tamamlayamicagi icin otomatik olarak gece uyumaya baslayacak . Ben busekilde yaptim . Gunduz uyaninca yatak odasina hic goturmuyorum bilsin ki gece uyancak yer orasi . Yatak odasi haric evin diger kisimlarinda gunduz vakit geciriyoz . Gunde 4-5 kez yarim saat uyuyor . Gec uykusuna 2 de yatiyordu az az uyuttum gunduzleri sabah erken kaldirdim mesela gece uykusuna yatisini 11 cektim tabi 1 hafta surdu bunu yapabilmek . Bebekler cok zeki sadece kendini ifade edemiyor konusamiyor ama herseyi anliyor canim . Dene derim internwttende arastira bilirsin bebege gece gunduzi nasil ogretirim yaz cikiyor ben oyle buldum ve uyguladim .bu dediklerim internette yaziyor zaten [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Bebeği uyumayanlar😅