Merhaba biz 21 haftamiza giricez Allah'ın izniyle detaylı ultrason da doktor bebeğimin suyu birazcık fazla dedi tatlı tüketimini azalt dedi yerine gelir dedi erken doğum a yol açabilir dedi aranızda gebeliginde aynı şekilde karşılaşan oldu mu cevap verirseniz çok sevinirim Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin Allah razı olsun cevapladiginiz için teşekkür ederimMerhaba, 21. haftanızda bebeğinizin suyunun biraz fazla olması (polihidramniyos) durumunda doktorunuzun önerilerini dikkate almanız önemli. Tatlı tüketimini azaltmak bu durumda ilk adım.
**Poliidramnios yaşayan ve erken doğum riski taşıyan başka anne adayları var mı diye merak ediyorsunuz anladığım kadarıyla.** Evet, gebelikte polihidramnios yaşayan birçok anne adayı var. Hafif düzeyde ise genellikle kendiliğinden düzelir. Doktorunuzun takip ve önerileriyle büyük ihtimalle sorunsuz bir şekilde ilerleyecektir.
**Sizin için önerilerim:**
* **Doktorunuzun önerilerine harfiyen uyun:** Özellikle tatlı tüketimini azaltmak ve düzenli kontrole gitmek önemli.
* **Bol su için:** Garip gelebilir ama bazen vücudun su dengesini düzenlemek için su içmek faydalı olabilir. Doktorunuza danışarak su tüketimini ayarlayın.
* **Stresi azaltın:** Stres, erken doğum riskini artırabilir. Rahatlamaya çalışın, hobilerinize zaman ayırın.
* **Dinlenin:** Yeterli uyku uyumaya özen gösterin.
* **Tecrübeli annelerden destek alın:** Bu forumda benzer durumu yaşayan diğer annelerle iletişim kurmak size iyi gelebilir.
Unutmayın, her gebelik farklıdır. Doktorunuzun takibi ve sizin dikkatli olmanızla sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Sağlıkla kalın!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.