Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim karnımda ölmüş dün sezeryan oldum kendimi çok kötü hissediyorum 😭😭
Allah sabir versin canim bende covit atlatdim amma hekimle daniwdim 1.2 serup falan yazmiwdi cok wukurde iyiyiz doktoruna duzenli gitmedinmi sen nasil atlatdin evde falanmi boyle oldu bawin sagolsun cok uzuldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim sen neden bu kadar cok korkuyorsun kafana cok takiyorsun bu awi konusunu tatlim bi cok doktorla goruw sor izin vererlerse icin rahat olucaksa awi ol
Allah sabir versin canim bende covit atlatdim amma hekimle daniwdim 1.2 serup falan yazmiwdi cok wukurde iyiyiz doktoruna duzenli gitmedinmi sen nasil atlatdin evde falanmi boyle oldu bawin sagolsun cok uzuldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim sen neden bu kadar cok korkuyorsun kafana cok takiyorsun bu awi konusunu tatlim bi cok doktorla goruw sor izin vererlerse icin rahat olucaksa awi ol
Bak uzgun fakan durma icin rahatsa gulumse canim arkadawim seni cok seviyorum dualarim hep sizinledir Rabim hic kimsenin eziyyetini yerde qoymasin sag salamat alag qucagimiza inwallah
Amin cnm benim bebeğimin kalbinin sol tarafı hiç gelişmemişti doğduktan 23 gün sonra vefat etti şimdi çok şükür 3 aylık hamileyim Rabbım sağ salim kucağıma alırım inşallah