bebeğim konuşmuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde filiz akoz tarafından oluşturulan bebeğim konuşmuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,029 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebeğim konuşmuyor
Konbuyu başlatan filiz akoz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

filiz akoz

Kayıtlı Üye
rank
11 aylık bebeğim konuşmuyor arada bir ba ba ba diyor başka bişey demiyor nolmal mi doktora gitsem mi çok üzülüyorum

Ö

Önem

Guest
11 aylık bebeğim konuşmuyor arada bir ba ba ba diyor başka bişey demiyor nolmal mi doktora gitsem mi çok üzülüyorum
Benim oğlum 22 aylıkken anne baba dedi. Birden konuşmaya başladı. Ben de çok üzülüyordum Aile hekimi bir yaşında iken hemen psikoloğa gönderin dedi.Ben sabrettim çok dua ettim. İlgini bırakma. Sohbet et.herşeyi anlat. Üzülme konuşur. Çevreyi de takma

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Filiz cim bence erken hani büyükler kızlar erken erkek bebek geç Konuşur derler ya bence sen onunla konuş Instagram da bebekler konuşuyor ama annesi babası tekrar ediyor bazı kelimeler i belki de sana aile de baskı yapıyorlar bana yaptıkları gibi benim oğlum da konuşmuyor su baba dede diyor du sadece ama ben fırsat bulup çocukla konuşamıyordum ki ev işi yemek alış veris bebeğe bak falan bana diyorlardı bı türbeye götürelim dili çözülsün sonra ona şarkılar dinlettim kitap okudum onunla zaman geçirdim baktım benimki ilgi istiyor Muş sende takma kafana daha erken canım etrafında seni bu konuda üzen varsa da çenesini kapat bi daha laf yapamasin

filiz akoz

Kayıtlı Üye
rank
Filiz cim bence erken hani büyükler kızlar erken erkek bebek geç Konuşur derler ya bence sen onunla konuş Instagram da bebekler konuşuyor ama annesi babası tekrar ediyor bazı kelimeler i belki de sana aile de baskı yapıyorlar bana yaptıkları gibi benim oğlum da konuşmuyor su baba dede diyor du sadece ama ben fırsat bulup çocukla konuşamıyordum ki ev işi yemek alış veris bebeğe bak falan bana diyorlardı bı türbeye götürelim dili çözülsün sonra ona şarkılar dinlettim kitap okudum onunla zaman geçirdim baktım benimki ilgi istiyor Muş sende takma kafana daha erken canım etrafında seni bu konuda üzen varsa da çenesini kapat bi daha laf yapamasin
çok teşekkür ederim içim rahatladı beni çok iyi anlamışsın aile çewre baskısı çok üzüyor beni

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Normal canim eltimin kizi 2 yasina giricek nerdeyse sadece anne baba mama dede diyo kimi çocuk erken kimisi gec konusur benim iglanda 10 aylikken teyzesi diyidu anne baba bile demiyor du sadece teyzesi teyzesine hayrandı 🤣

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
çok teşekkür ederim içim rahatladı beni çok iyi anlamışsın aile çewre baskısı çok üzüyor beni
Herkes kendine baksın canımsın Allah a şükür turp gibi konuşuyor sadece sen hiç bişey yapmadan onunla konuşsan kelimeleri tekrar etsen gel anne su küçük kelimeler İnan öğrenecek bak benim oğlum hiç mama gaga bu demezdi herkese göre geç konuştu gibi düşün sana yazdıklarım dan ama ben ona su ise su dedim bu değil mama ise yemek dedim çocuk gibi konuşmadım sende öyle yap canım kimseyi de kafana takma seni çok iyi anlıyorum öyle derlerse tavrını köy herkes kendi çocuğuna baksın de ben öyle yaptım rahmetli annem derdi ay bunun çocuğuna laf söylemeyin hemen ortamı terk ederdim evladım herseyden önemli onun annesi sensin ve en doğru şeyi sen bilirsin her çocuk aynı olacak diye bişey yok hepimiz farklıyız farklı olduğumuz için özeliz öpüyorum seni sıkma canını ❣️😘

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Sakın kendini üzüp dengesiz konuşan olursa kafanı takma her çocuğun gelişimi farklı 4,5yasina kadar konuşmayan çocuk oluyor dilinin altında bı sorun yoksa zamanını bekle canm emin ol bebişin birden dillenecek

Tüm sayfalar yüklendi.