Bebegim ne zaman oturur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan Bebegim ne zaman oturur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,606 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim ne zaman oturur
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Dr Osman gönülal var biz onu dinledik 2 aydır oturuyoruz bebegim 5 aylik
Erken başlamış kafayı tam tutmuyo keyfi yoksa birakiyo kendinj uc buçuk olucak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

5. Aylarda falan destekli oturur
Otursada rahatlasam diyorum biraz

5.ayda destekli oturtmaya başlayabilirsiniz ilk oğlum 8 aylıkken tamamen desteksiz oturmustu ve geç yürüdü bebeğe göre de değişir tabi
Sıkıntı olmasinda anlayamam beline zarar veririm diye tedirgin oluyorum

Son düzenleme:

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
3 aylik erkek bebegim var erkekler daha geç otururd diyolar hafiftende olsa oturmaya ne zaman başlar acaba
Canım erkeği kızı yok kemik kas gelişimi ne zaman izin verirse o zaman oturur kendi kendine oğlum 6 aylıktı sıralıyordu oturma evresi 3 gün falan sürdü. Bol bol hareket ettir 6. Ayına kadar çok uzun süreler oturtma zaten sakıncalı 5. Ayın sonuna doğru sağından solundan destekle önüne ilgisini çekecek renkli hışırtılı şeyler koy mesela oturmaya alışır çıngıraklı çorapları vardı oğlumun 3 aylıkken giydirmeye başladım ayağını salladıkça dikkatini çekiyordu ayaklarını tutmaya çalışıyordu o şekilde kasları gelişti

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
3 aylik erkek bebegim var erkekler daha geç otururd diyolar hafiftende olsa oturmaya ne zaman başlar acaba
Sekizinci ayda tam oturur canım ben bebeğimi üçüncü aydan beri hafiften oturtmaya başladım, bebeğim altıncı aydan beri destekli tek başına otururdu şimdi sekiz aylık artık desteksiz kendi başına oturuyor kuzum 😉👍

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
6 aydan önce pek oturtmayın.. 6. Ayda da tam dik değilde hafif poposu kayık şekilde destekli oturtun.. Tabi doktoru da söyler size.. Niye daha geç otursun erkekler bu kocakarılar bazen can sıkmaya yer arıyor. Bebeğin kalçası kayar erken oturtulursa

6 aydan önce pek oturtmayın.. 6. Ayda da tam dik değilde hafif poposu kayık şekilde destekli oturtun.. Tabi doktoru da söyler size.. Niye daha geç otursun erkekler bu kocakarılar bazen can sıkmaya yer arıyor. Bebeğin kalçası kayar erken oturtulursa
Nette 4.aydan itibaren diyor 🤗🌺

Tüm sayfalar yüklendi.