Bebegim ne zaman oturur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan Bebegim ne zaman oturur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,609 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim ne zaman oturur
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tecrübeli Anne

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
3 aylik erkek bebegim var erkekler daha geç otururd diyolar hafiftende olsa oturmaya ne zaman başlar acaba
Canım benimki 5 buçuk aylıkken destekli oturmaya başladı şimdi 9 aylık oldu çekyatlara beşiğe nereye bulursa tutunup kalkıyor kòk söktürüyor canım bu günlerin tadını çıkar yakında iki saniye bile yalnız bırakamicaksın.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
6 aydan sonra destekli olarak tavsiye ediliyor canım. Oturma konusunda cinsiyeti ilk kez senden duydum böylesi şeyleri duymamazlıktan gelin

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Doktorlar 4 aydan sonra destekli şekilde 5 dk 5 dk oturtula bilir diyolar. Ama bundan önce bebeğin oturmaya hazırım ona bak mesela başını tutabiliyomu yatar pozisyonda ellerinden tutunca kendini kaldırabiliyoöu eğer bunları yaparsa hazır demek miş benimldie 3 ayı doldu 4 aylık olmasını bekliyorum 4 aylık olunca trendyol dan destekli oturma minderi alıcam cnm

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
6 aydan önce pek oturtmayın.. 6. Ayda da tam dik değilde hafif poposu kayık şekilde destekli oturtun.. Tabi doktoru da söyler size.. Niye daha geç otursun erkekler bu kocakarılar bazen can sıkmaya yer arıyor. Bebeğin kalçası kayar erken oturtulursa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nette 4.aydan itibaren diyor 🤗🌺
Doktorda danışmak lazim
Canım benimki 5 buçuk aylıkken destekli oturmaya başladı şimdi 9 aylık oldu çekyatlara beşiğe nereye bulursa tutunup kalkıyor kòk söktürüyor canım bu günlerin tadını çıkar yakında iki saniye bile yalnız bırakamicaksın.
Aynen bende biraz büyüsün anlasın istiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.