Sorum var Bebeğim uyanmıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hülya izsüren tarafından oluşturulan Bebeğim uyanmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 684 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyanmıyor
Konbuyu başlatan hülya izsüren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanımlar yeni doğum yaptım kızım daha bir kaç günlük , bu gün gündüz vakti hiç uyanmadı bu durum normal mi? Uyandırmaya çalıştım ağlayıp tekrar yattı
Gözlerinin beyaz kısmı vücudunda sarılık var mı. Yeni doğduğu için sürekli uyumak ister. En fazla 2 saate bir emzirmen lazım uyurken göğsünü ver refleksle emer ara da kulağını okşa ayak tabanına hafifçe vur

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Aç olsa kalkardı diyorlar izin vermiyorlar uyandırmama
Sakın canım onun kan şekeri düşüyor sürekli uyuyunca sarılık oluyo Allah korusun ben gece alarm kurup uyandırıp emziriyodum 2 saati sakın geçirme kimseyi dinleme canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O senin bebeğin nasıl kim vermiyormuş izin kimsenin ağzına bakma yarın sarılık oluncada bakamadi derler demelerini geç bebeğe yazık daha çok küçük
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O senin bebeğin nasıl kim vermiyormuş izin kimsenin ağzına bakma yarın sarılık oluncada bakamadi derler demelerini geç bebeğe yazık daha çok küçük

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar yeni doğum yaptım kızım daha bir kaç günlük , bu gün gündüz vakti hiç uyanmadı bu durum normal mi? Uyandırmaya çalıştım ağlayıp tekrar yattı
Asla ağladı diye bırakma yenidoğan sarılıpı olmuş olabilir uyandırıp emzirin muhakkak ayak altını gıdıklayın soyun giydirin poposuna ıslak mendil ile silib ki uyansın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bunu diyen hiç m çocuk büyüttmedş ya nasıl bif cahillik bu çocuk 3 4 sylık olsa neyse daha bir kaö günlük kan şekeri düşer çocuğun sarılığı varsa ondan uyanmaz sen kimseyi dinlemem 1 2saste bir uyandır. Emzir yoksa hastaneue yatar allah göstermesin

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ay bi bebiş vardı daha hala doğduğunun farkında değildi mışıl mışıl uyuyordu beşiğinde o geldi aklıma 🫠🫠 konuya gelelim arkadaşlar gerekenleri söylemiş izin vermemek vs demişsin sen kimseyi dinleme o eskiler o kadar iyi bilse doktorluk mesleğine gerek kalmazdı kimse kusura bakmasın tecrübe elbette önemli ama duracakları yeri de bilsinler eskiden doğumda ölüm daha çokmuş ee hani o zaman eskinin sonsuz bilgisi 😡😡😡😡 aç olsa kalkardı ne yaa daha tazecik can o illa acıktığında mı kalkacakmış daha neler

Tüm sayfalar yüklendi.