Bebeğim uyumuyor

• Konbuyu başlatan Metehanın annesi
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Metehanın annesi tarafından oluşturulan Bebeğim uyumuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 873 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyumuyor
Konbuyu başlatan Metehanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi
M

Metehanın annesi

Guest
Bebegim 17 aylık gündüz uykusu 1veya 1.30 olmasına rağmen gece hic durmuyor durmadan salatmak istiyor elimi ceker cekmez uyanıyor ne zaman dğzelir

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bebegim 17 aylık gündüz uykusu 1veya 1.30 olmasına rağmen gece hic durmuyor durmadan salatmak istiyor elimi ceker cekmez uyanıyor ne zaman dğzelir
Oğlum 3 yaşına kadar öyleydi şimdi kızımda 1 saat dolastirip sallıyorum yatırıyorum 10 dk duruyo kolik 2 aylık olcaz bence yapısal canım bize böyle denk gelmiş başkalarına bakıyordum akşam 9 da yatıp sabah 9 da kalkan çocukları vardı o aylarda 😔

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Bu konuda bn cildircam zaten gece gündüz hiç uyumuyo ondakka desen bile uykuya dalma sorunu var galiba kızım 57 günlük buda sallanmak istiyo sallarsan uyuyo slalmassan bakiyom hemen uyaniyo tam diyorum uyudu diyorum bu bakıyorum gözler açık uykusuzluktan oldum artık yardım edenimde yok üstelik 3 yaşında da oğlum var

Tüm sayfalar yüklendi.