Bebeğimde hırıltı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevvlslvadyn tarafından oluşturulan Bebeğimde hırıltı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 474 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimde hırıltı
Konbuyu başlatan Sevvlslvadyn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Sevvlslvadyn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 44 günlük bebeğimde hırıltı var sırtından hissediyorum resmen. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun bu arada benim oğlumda da vardı
Yarın götürücem bebeği yatirmazlar değil mi korkuyorum ya
Korkma canım çok ağır olursa yatış veriyor benim oğlumda da öyle olmuştu ama bronşit varmış biz farketmemişiz buhar ve ilaç kullanmıştı yatış istedi antibiyotik verecekti damardan kabul etmedik evde buhar ile düzeldi çok geçmiş olsun üşütmüş tür muhtemelen

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 44 günlük bebeğimde hırıltı var sırtından hissediyorum resmen. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım bebekler de bronşiolit diye bişey oluyor benim büyük oğlanda da vardı astımla bronşit arası bişey ilerlerse ikisinden birine dönebiliyor 1 yaşına kadar devam etti sonra geçti çok şükür buhar makinesi falan almıştım eve onun için sürekli acillik oluyoruz diye, yaşına girene kadar hastanelerden çıkamadık. Yani ihmal etme bi dra götür hemen öyleyse bile erken tedavi her zaman daha iyidir canım. Aile hekimine falan değil ama güzel bi çocuk druna götür

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar