Sorum var Bebegimde kabizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nara.mecid tarafından oluşturulan Bebegimde kabizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 166 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegimde kabizlik
Konbuyu başlatan nara.mecid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz? Benim bebegim daha 1 haftalik suan kendi sutum yok ek gidayla devam ediyoruz ama bur kac gune kadar nerdeyse her yemeyi yedikten sonra kaka yapardi ama simdi en son dun yapti aceba kabizlik ola bilirmi? Bebek rahatsiz degil cok sukur ama beni rahatsiz ediyor boyle durum yasayan varmi?

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz? Benim bebegim daha 1 haftalik suan kendi sutum yok ek gidayla devam ediyoruz ama bur kac gune kadar nerdeyse her yemeyi yedikten sonra kaka yapardi ama simdi en son dun yapti aceba kabizlik ola bilirmi? Bebek rahatsiz degil cok sukur ama beni rahatsiz ediyor boyle durum yasayan varmi?
Merhaba canım normaldir sıvı beslendikleri için süt veya mama fark etmez 1 hafta bile yapmamaları normal kabul ediliyor doktor bana öyle söylemişti gazını sürekli almaya çalış mamadan sonra

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım normaldir sıvı beslendikleri için süt veya mama fark etmez 1 hafta bile yapmamaları normal kabul ediliyor doktor bana öyle söylemişti gazını sürekli almaya çalış mamadan sonra
Cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin icim icimi yiyo kaka yapsa bir dert yapmasa bir dert 😬🤣

Tüm sayfalar yüklendi.