Bebeğimi hissetmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selma34 tarafından oluşturulan Bebeğimi hissetmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,331 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimi hissetmiyorum
Konbuyu başlatan Selma34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

Selma34

Kayıtlı Üye
rank
27+3 günlüğüm bebeğim normalde hergun sert bir şekilde tekmelerdi ama bu haftalarda daha az tekmeleme ve hissetmemeye başladım sizce normal mi arkadaşlar ? İlk gebeligim

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
27+3 günlüğüm bebeğim normalde hergun sert bir şekilde tekmelerdi ama bu haftalarda daha az tekmeleme ve hissetmemeye başladım sizce normal mi arkadaşlar ? İlk gebeligim
Canım. 25 27 haftaya kadar alan geniş olduğu için tekme yumruk ne varsa allah ne verdiyse hissedersin ama sonrasında alanları daraldığı için tumruk tekme atacak yer kalmıyor o sebeple sadece dönme hareketine dönüyor zamanla. Yani içinde sağa sola kaydığını gerindiğini hissedersin ama il zamanlardaki gibi pat pat tekme olmaz

Selma34

Kayıtlı Üye
rank
Canım. 25 27 haftaya kadar alan geniş olduğu için tekme yumruk ne varsa allah ne verdiyse hissedersin ama sonrasında alanları daraldığı için tumruk tekme atacak yer kalmıyor o sebeple sadece dönme hareketine dönüyor zamanla. Yani içinde sağa sola kaydığını gerindiğini hissedersin ama il zamanlardaki gibi pat pat tekme olmaz
Teşekkürler sağol bu bilgin için 🙏

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Canım yarın erkenden hastaneye gidip sıra al istersen benim ilk gebeliğim de de bir gün fln hissetmediğim olurdu ama yinede git tedbir senden takdir Allah'tan birde hep yan yat yan yatınca kıpırdaması nasıl olcak bir bak

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anladım gün içinde hissediyorum ama okadar fazla değil yani öncekiler gibi değil bundan dolayı korkmaya başlamıştım
Yok yok canım korkma o zaman sen hareket ediyorsun ya o ara hissetmeme normal yine de bol bol dinlenip hisset gün içinde , zamanla daha çok artacak hiç durmayacak zaten herkes büyüdükçe hareket azalıyor demiş ama aksine bende daha hareketli ve sert hiç durmuyor senin haftalarda benimde tek tük oluyordu

Selma34

Kayıtlı Üye
rank
Canım yarın erkenden hastaneye gidip sıra al istersen benim ilk gebeliğim de de bir gün fln hissetmediğim olurdu ama yinede git tedbir senden takdir Allah'tan birde hep yan yat yan yatınca kıpırdaması nasıl olcak bir bak
Bugün onu daha fazla hissettim ayakta kaldığım zaman veya yurudugum zaman daha fazla oynuyo artık korkmuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok yok canım korkma o zaman sen hareket ediyorsun ya o ara hissetmeme normal yine de bol bol dinlenip hisset gün içinde , zamanla daha çok artacak hiç durmayacak zaten herkes büyüdükçe hareket azalıyor demiş ama aksine bende daha hareketli ve sert hiç durmuyor senin haftalarda benimde tek tük oluyordu
Teşekkür ederim saol bilgin için ama dinlenip daha fazla hissetmeye calisicam 🙏

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Bugün onu daha fazla hissettim ayakta kaldığım zaman veya yurudugum zaman daha fazla oynuyo artık korkmuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim saol bilgin için ama dinlenip daha fazla hissetmeye calisicam 🙏
Ayn yarına kadar soluna yatıp kendini dinle ama yinede yavaşsa hareketleri git bence ben 26+2 haftalık hamileyim şuan bile durmuyo dışardan görüyorum 🤷🏻‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.