Sorum var Bebeğin bacak boyu kısa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hamdiye34 tarafından oluşturulan Bebeğin bacak boyu kısa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 316 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin bacak boyu kısa
Konbuyu başlatan Hamdiye34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynp

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 23 haftalık gebeyim bebeğin bacak kemiği 3 hafta geriden geliyormuş. Irsi yada sendrom olabilirmiş. Yaşayan o doktorun dediğine inanma
Merhabalar 23 haftalık gebeyim bebeğin bacak kemiği 3 hafta geriden geliyormuş. Irsi yada sendrom olabilirmiş. Yaşayan oldu mu ?
Tek doktorun dediğine inanma her verilen ilaçı içme bu durum için bi kaç doktora daha gitmelisin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar 23 haftalık gebeyim bebeğin bacak kemiği 3 hafta geriden geliyormuş. Irsi yada sendrom olabilirmiş. Yaşayan oldu mu ?
Irsidir canım , benim kızında hem kılları hem bacakları geriden geliyordu , şükür 1 yaşına girecek ben genetik teste bile götürdüm , akondroplamaz yani cücelik rahatsızlığına baktılar sonra ayriyyteen kanla , kromozom analizi yaptırdım şükür İkiside temiz geldi , bu aralar çok arttı bu tür söylemler hepsi bebekleri aldırmak için yaptıkları bir kumpas gibi geliyor bana . O zaman bile devlet doktoru bana kaç kere aldır , bu bebek rahatsız kolu bacağı kısa , sendroumlu olabilir neler neler dediler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar