Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet söylüyoruz eşimle hep hatta sana hediye getirecek diyoruz eşim her görmesin de sevdiği şeyleri alıyor doguma yakın diyor paket ederiz veririz diyor ikinci çocuk nasıl bir duygu cnm sezeryan da oldun ya şimdi o nasıl ayağa çabuk kalktın mı ben hep düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet söylüyoruz eşimle hep hatta sana hediye getirecek diyoruz eşim her görmesin de sevdiği şeyleri alıyor doguma yakın diyor paket ederiz veririz diyor ikinci çocuk nasıl bir duygu cnm sezeryan da oldun ya şimdi o nasıl ayağa çabuk kalktın mı ben hep düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim ameliayat sıkıntışı geçti canım okumuşsundur zaten kayra da beni 2 saat sonra ayağa kaldırdılar bunda 6 saat sonra ama ben kalkar kalmaz yürüdüm kendi kıyafetimi giydim eğilip kalktım hiç bir sıkıntı yaşamadım ağrı yada sızı yönünden zaten 5 gün boyunca sürekli ayrayı emzirmek için o poliklikikten bu polikliniğe gittim . Sonrası hiç yatmadım anlayacağın ameliyat hariç süreç yine aynı geçti ağrısız sızısız. İnşallah seninlide öyle geçer hemen ayağa kalkarsın
Bende 13 de kıza benziypr dendi 18 de göstermedi 24 de göstermedi ayrtıntılıda kız dediler yani 27 de sonra 33 de doktorum erkek dedi 35 de tekrar kız şuan 1 aylık kızım var canım
merhaba arkadaslar 13 haftalikken doktorum erkege benziyor dedi sonraki haftalar kapadi bacaklarini acmiyor gostermiyor bir turlu goremedik gecen hafta yani 18 haftalikken yine kapaliydi bacaklari ama kiza benziyor dedi doktor ayrintili da daha net belli olur dedi simdi kizim mi desem oglum mu desem bilemedim sizde boyle durumlar oldumu
Amin amin inşallah cnm evet senin durumdan tabiki de haberim var sonrasını merak ettim az kaldı bayramdan sonra diyor Doktorlar ağırlaştı m iyice hergun bir yerim ağrıyor
Benim ameliayat sıkıntışı geçti canım okumuşsundur zaten kayra da beni 2 saat sonra ayağa kaldırdılar bunda 6 saat sonra ama ben kalkar kalmaz yürüdüm kendi kıyafetimi giydim eğilip kalktım hiç bir sıkıntı yaşamadım ağrı yada sızı yönünden zaten 5 gün boyunca sürekli ayrayı emzirmek için o poliklikikten bu polikliniğe gittim . Sonrası hiç yatmadım anlayacağın ameliyat hariç süreç yine aynı geçti ağrısız sızısız. İnşallah seninlide öyle geçer hemen ayağa kalkar
Amin amin inşallah cnm evet senin durumdan tabiki de haberim var sonrasını merak ettim az kaldı bayramdan sonra diyor Doktorlar ağırlaştı m iyice hergun bir yerim ağrıyor