Kızlar meraba 3 ci gebelğim bunda hıc hareketlerını hissetmedim daha 15 haftlık
S sibelefem Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 34 Çarşamba saat 23:56'de #1 Kızlar meraba 3 ci gebelğim bunda hıc hareketlerını hissetmedim daha 15 haftlık
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 704 Konum Batman Perşembe saat 00:08'de #2 sibelefem' Alıntı: Kızlar meraba 3 ci gebelğim bunda hıc hareketlerını hissetmedim daha 15 haftlık Genişletmek için tıkla ... Olabilir normal canım ben 14 haftalık iken yeni hissettim ama geç de hissedilebilir değişiyor kişiden kişiye
sibelefem' Alıntı: Kızlar meraba 3 ci gebelğim bunda hıc hareketlerını hissetmedim daha 15 haftlık Genişletmek için tıkla ... Olabilir normal canım ben 14 haftalık iken yeni hissettim ama geç de hissedilebilir değişiyor kişiden kişiye
S sibelefem Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 34 Perşembe saat 07:57'de #3 Karnım yumusacık dıgerlerı gıbı hıc dgl
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 704 Konum Batman Perşembe saat 10:39'de #4 sibelefem' Alıntı: Karnım yumusacık dıgerlerı gıbı hıc dgl Genişletmek için tıkla ... Doktor a görün için rahat etsin diye yada sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsin
sibelefem' Alıntı: Karnım yumusacık dıgerlerı gıbı hıc dgl Genişletmek için tıkla ... Doktor a görün için rahat etsin diye yada sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsin