Bebeğin kilosu🤰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Naile🥰 tarafından oluşturulan Bebeğin kilosu🤰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,108 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin kilosu🤰
Konbuyu başlatan Naile🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Naile🥰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler❣️Doğum yapmış anneler yardımcı olurlarsa sevinirim. Son ultrason kontrolünüzde bebeğin kilosu ve ölçüleri doğum esnasındakılarla ne kadar uyumlu oluyor? Yani ultrason cihazı bebeğin kilosunu eksikmi, fazlamı, ya da olduğu gibi mi gösteriyor.

Mehri

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler❣️Doğum yapmış anneler yardımcı olurlarsa sevinirim. Son ultrason kontrolünüzde bebeğin kilosu ve ölçüleri doğum esnasındakılarla ne kadar uyumlu oluyor? Yani ultrason cihazı bebeğin kilosunu eksikmi, fazlamı, ya da olduğu gibi mi gösteriyor.
Merhaba canim ben ilk cocugumda dogumdan 1gun once ultrasonda cocuk 2700 gosterirdi sabahina doguldu 3200 oldu bazen eksik gosteriyor

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim oglumda 35 haftalik iken 2900 du doğuma kadar ne oldu olmadi bilmiyorum ama 39 haftalikken doğdu paşam 2950 doğdu yanılma oluyo illa boy ve kiloda sağlıklı olsunlar da boy kilo takintimiz olmasın oğlum 4 yaşında şimdi 4 üncü gebeligim bakalım bu paşam nasıl olcak sağlıklı olsunlar da saglicak la doguralim insallah kazasız belasız

Benim kızıma da en son ultrasonda 3 kilo demişti 3.540 gram doğdu

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Doktor 400gram eksik yada fazla olabilir demişti bize

Naile🥰

Kayıtlı Üye
rank
Doktor 400gram eksik yada fazla olabilir demişti bize
Allah bağışlasın 🤍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canim ben ilk cocugumda dogumdan 1gun once ultrasonda cocuk 2700 gosterirdi sabahina doguldu 3200 oldu bazen eksik gosteriyor
Sağlıcakla büyütesin 🤲

Maşallah prensese 🤗

Maşallah prensese 🤗
Benim oglumda 35 haftalik iken 2900 du doğuma kadar ne oldu olmadi bilmiyorum ama 39 haftalikken doğdu paşam 2950 doğdu yanılma oluyo illa boy ve kiloda sağlıklı olsunlar da boy kilo takintimiz olmasın oğlum 4 yaşında şimdi 4 üncü gebeligim bakalım bu paşam nasıl olcak sağlıklı olsunlar da saglicak la doguralim insallah kazasız belasız
Tabi öyle.. Önemli olan sağlıklı olmaları🤲 Sadece son zamanlar kafama takıldı. 36 haftalık gebeyim. Kiloyu korumalımıyım, yoksa artırmalımıyıb bilmiyorum. Diğum zor geçer diye endişeleniyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar