Kahverengi lekenlenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yasemin59 tarafından oluşturulan Kahverengi lekenlenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 174 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahverengi lekenlenme
Konbuyu başlatan Yasemin59
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zehra demir

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalık hamileyim. Dün hamilelikten sonra ilk defa evi süpürdüm . İlk zamanlar kasık ağrım olduğu için eşime yaptırıyordum. Sabah kahverengi akıntı gördüm belim de ağrıyordu. Acilde bebekte sorun olmadığını söylediler ama 12 haftaya kadar progestan fitil kullanacakmışım ilişkiyi de yasakladı. Bir de ultrasonumda miyom gördü ama şu an için baskı yapmaz ilerde büyüyebilir takip etmek lazım dedi. Sadece ev süpürmeyle bunu yaşayanlar var mı? Ne gibi günlük işlerden kaçınmam lazım?

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
7 haftalık hamileyim. Dün hamilelikten sonra ilk defa evi süpürdüm . İlk zamanlar kasık ağrım olduğu için eşime yaptırıyordum. Sabah kahverengi akıntı gördüm belim de ağrıyordu. Acilde bebekte sorun olmadığını söylediler ama 12 haftaya kadar progestan fitil kullanacakmışım ilişkiyi de yasakladı. Bir de ultrasonumda miyom gördü ama şu an için baskı yapmaz ilerde büyüyebilir takip etmek lazım dedi. Sadece ev süpürmeyle bunu yaşayanlar var mı? Ne gibi günlük işlerden kaçınmam lazım?
Bende 20 haftaya kadar sürdü progestan kullandım bide ev işleri falan görmedim dinlendim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar