Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varBebeğin rahime baskı yapması erken doğum belirtisi mi
Az önce duştan çıktım yürürken rahimimde baskı hissediyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor gidiyorum bişey yok bu durum normal midir yoksa erken doğum falan mı Allah korusun henüz 24+1 deyim
Az önce duştan çıktım yürürken rahimimde baskı hissediyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor gidiyorum bişey yok bu durum normal midir yoksa erken doğum falan mı Allah korusun henüz 24+1 deyim
Az önce duştan çıktım yürürken rahimimde baskı hissediyorum tuvaletim geliyor gibi oluyor gidiyorum bişey yok bu durum normal midir yoksa erken doğum falan mı Allah korusun henüz 24+1 dedoktora git cnm inssallah erken doğum degildir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cnm benimde büyük abdestim geliyordu bir türlü yapamiyordum çok geçmedi sancım başladı ama ben 40 haftalık tüm seni ki daha erken Allah korusun cnm doktora görün dinlen
Benim de oluyordu sürekli özellikle çok ayakta kaldığımda ya da çok yattığımda ama bebek gelmek bilmedi 40+3 de suyum gelmesine rağmen kanala girmedi de sezeryanla aldılar tabi herkesin bir değil için rahat etmiyorsa bir doktora sor