M Merveozer Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 56 14 Mayıs 2022 #1 Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız
Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız
S SalihaErva Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 3 14 Mayıs 2022 #2 Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 3.gebeliğim ilk minicik hareketlerini 17 haftalarda hissetmeye başlamıştım. Tam anlamıyla tekme atar gibi olanları ise 20.haftada Oyla 0 Downvote
Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 3.gebeliğim ilk minicik hareketlerini 17 haftalarda hissetmeye başlamıştım. Tam anlamıyla tekme atar gibi olanları ise 20.haftada
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 14 Mayıs 2022 #3 Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 16hfta Oyla 0 Downvote
Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 16hfta
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 14 Mayıs 2022 #4 Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 18 de başladı yavaş yavaş 20. Haftada iyice hissettim hareketlerini Oyla 0 Downvote
Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 18 de başladı yavaş yavaş 20. Haftada iyice hissettim hareketlerini
S SADECE ÖZLEM Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 328 Konum MANİSA 14 Mayıs 2022 #5 BENİM İLK GEBELİK 18. HAFTADA HİSSETTİM HAREKETLERİNİ İLK TEKMESİNİ DE DÜN HİSSETTİM ŞUAN 22.HAFTA OLDUK Oyla 0 Downvote
BENİM İLK GEBELİK 18. HAFTADA HİSSETTİM HAREKETLERİNİ İLK TEKMESİNİ DE DÜN HİSSETTİM ŞUAN 22.HAFTA OLDUK
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 14 Mayıs 2022 #6 Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... Kuzum daha erken 1 2 ay sonra yavaş yavaş hissedersin Oyla 0 Downvote
Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... Kuzum daha erken 1 2 ay sonra yavaş yavaş hissedersin
B Busra90 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 412 14 Mayıs 2022 #7 Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 3 ay yani 12 hafta hissetmek için çok erken bebek daha çok küçük. ben en erken 20 haftada hissettim genelde De böyle oluyor zaten Oyla 0 Downvote
Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 3 ay yani 12 hafta hissetmek için çok erken bebek daha çok küçük. ben en erken 20 haftada hissettim genelde De böyle oluyor zaten
Y Yenibebe Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 189 14 Mayıs 2022 #8 16 da minik minik hissettim hafta ilerledikçe dahada emin oldum o hissettiklerimin hareket olduğuna Oyla 0 Downvote
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 14 Mayıs 2022 #9 3 ay için çok erken yani 12. Hafta oluyor. 18-23. Haftalar arası hissedebilirsin canım Oyla 0 Downvote
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 14 Mayıs 2022 #10 Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 16.hafta da hissettim Oyla 0 Downvote
Merveozer' Alıntı: Kızlar benim ki 3 ay oldu bebegi şuanlık hissetmıyorum hala siz kaçıncı ayda hareketlerini hissetmeye başladınız Genişletmek için tıkla ... 16.hafta da hissettim