Ailevi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Ailevi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 279 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Ailevi
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gelin biraz dertleşelim ben çok bunaldım dayanamıyorum artık eşimle sürekli sorunlarımız oluyor kocam artık şizofreni oldu başıma ablamlara gidiyorum geç geldim diye benle kavga ediyor neymiş sürekli birşey istiyormuş yoku bilmiyorsun diyor millerin kıyafetini giyip geçiniyorum halbuki ya işte bugünde komşuya video atacaktı ben ses çıkardı m diye bana diyor amacın ne yani beni oynas gözünde görüyor halbuki çocuk durmadı ona kızdım geldi daha bana vurmaya kalktı artık ne yapacağımı bilmiyorum bana güvenmiyor sanki yada kendi açığını bende arıyor gibi geldi

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gelin biraz dertleşelim ben çok bunaldım dayanamıyorum artık eşimle sürekli sorunlarımız oluyor kocam artık şizofreni oldu başıma ablamlara gidiyorum geç geldim diye benle kavga ediyor neymiş sürekli birşey istiyormuş yoku bilmiyorsun diyor millerin kıyafetini giyip geçiniyorum halbuki ya işte bugünde komşuya video atacaktı ben ses çıkardı m diye bana diyor amacın ne yani beni oynas gözünde görüyor halbuki çocuk durmadı ona kızdım geldi daha bana vurmaya kalktı artık ne yapacağımı bilmiyorum bana güvenmiyor sanki yada kendi açığını bende arıyor gibi geldi
Gaziantep pahalı bir yer canim orda gecinmesi biraz daha zor bide eşinle anlasamiyorsun sen öyle hatırlıyorum zor bir durum seni anlıyorum çünkü bende çok anlasamam esimle

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Gaziantep pahalı bir yer canim orda gecinmesi biraz daha zor bide eşinle anlasamiyorsun sen öyle hatırlıyorum zor bir durum seni anlıyorum çünkü bende çok anlasamam esimle
Ya aslında artık her yer pahalı ama uygun şeyler istiyorum heo hesap kitap ederim yani evet maalesef siz neden anlaşamaz siniz ki

merveceylan

Kayıtlı Üye
rank
Anlamıyolar anlamayacaklarda bazen cok iyiyim dersin bazen hersey tersine döner. He birsey istemekle yoku bilmemek dert degil birgün sen alttan alirsin diger gün esin ama sana güveni yoksa seni farkli görüyosa heeleki vurmaya kaalkiyorsa hani sunu yap bunu yap diyemem ama kendine de cektirme derim. Benim de kayinvelide sorunum var malesef kocam agzimin icine bakiyor ama kayin validem her seyde dolduruyor sabah birsey konusup giyoruz bi karar aliyoruz aksami karari degissmis olarak geliyo birseymi oldu diyorum yok bu karari aldim diyor diger gun kaynanam daan ogreniyorum ben bunu yapmasini söyledim diyor. Evimizde oldugumuz sürece cok iyiyiz ama ne zmana kayinvalidemlerde bulusalim o aksam kavga ediyoruz afedersin yatak odamizda yattigimiz pozisyona kadar kendi belirlemek istiyor cocuk istedigimiz icin. Takmasamda kendinden cok soguttu. Essimdende annesi gibi davransaydi bitirirdim evliligimi ama o hep beni tuttu sadece annesine babasina cevap veremiyo oda saygidan. Ama vurmakmis baska gozle bakmakmis güvrnmemekmis degersiz hissetigim yerde kalamam once kendine deger verki sana herkes deger versin. En son hepsine gerekeni söyledim bıktıgımı ve kayınvalideme sürekli kendisi yuzunden evimizde huzur kalmadigini soyledim sukur eskiye gore daha uzak. Birkez esinle konus derim ama degsiz hissettigin yerde de kalma insan cok yoruluyo

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Vurmaya kalkmaya geldiyse iş bir dahakine vurur kendine dikkat et

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Buralardayım aslında da yazmıyorum pek kimse kalmamış hep de aynı sorular 🫣 sen nasılsın çocuklar nasıl yine bir telefon krizi olmuş yanlış hatırlamıyorsam 🤭
Aynen hesabım değişti benim TLF değiştirdim eskisine giremedim buranın tadı kalmadı kimse yok

Tüm sayfalar yüklendi.