Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba benim bebeğim tek böbrekli doğacak içimizde böyle bi durumla karşılaşan varmı hiç yada yakınında olan doğumdan sonra nsıl bi tedavi uygulanıyor mesela
Herkese merhaba benim bebeğim tek böbrekli doğacak içimizde böyle bi durumla karşılaşan varmı hiç yada yakınında olan doğumdan sonra nsıl bi tedavi uygulanıyor mesela
Tek böbrekle yaşayan birçok insan var tansiyon sorun oluyomuş bildiğim kadarıyla seni yanıltmak istemem ama geçen bi tane sitede okudum 4 doktorda bebeğin bi kolu yok demişler anneye kadın zavallı doğuma kadar neler cekmiş bebek doğmuş bi sıkıntı yok çok şükür kolları var eğer kolu BİLe göremiyorlarsa böbreği görememeleri normal bol dua edelim İnşAllah sağlıklı bi bebiş olur