Bebeğm tek böbrekli😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Bebeğm tek böbrekli😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 653 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğm tek böbrekli😔
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşee

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba benim bebeğim tek böbrekli doğacak içimizde böyle bi durumla karşılaşan varmı hiç yada yakınında olan doğumdan sonra nsıl bi tedavi uygulanıyor mesela

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba benim bebeğim tek böbrekli doğacak içimizde böyle bi durumla karşılaşan varmı hiç yada yakınında olan doğumdan sonra nsıl bi tedavi uygulanıyor mesela
Cnm ben bilmiyorum ama anne karnında doktor ne dese inanmiyorum dogurunca anlarsın belki 2 böbregide saglam dır kaç aylık hsmikedin

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Tek böbrekle yaşayan birçok insan var tansiyon sorun oluyomuş bildiğim kadarıyla seni yanıltmak istemem ama geçen bi tane sitede okudum 4 doktorda bebeğin bi kolu yok demişler anneye kadın zavallı doğuma kadar neler cekmiş bebek doğmuş bi sıkıntı yok çok şükür kolları var eğer kolu BİLe göremiyorlarsa böbreği görememeleri normal bol dua edelim İnşAllah sağlıklı bi bebiş olur 🙏

A

Ayşe al

Guest
Hayır canım böyle bir duruma rastlamadık ta inşallah doktorun yanılmış bence başka bir doktor da baktır 🤲🤲🤲😥

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar