Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 32+6 günlük hamileyim dün hastaneye gittim bebeğimin hareketleri coktu ama bebeğim aç kalmış hareketsiz çıktı nst de niye böyle oluyor nasıl beslenme sağlayabiliriz ? vallah hemen kuru üzüm verdiler yedim suda icirdiler hemen anında hareketlendi acaba strese bağlı olabilir mi ? Hesaba göre 50 gün kaldı doğuma zaman daraldı bitiyor ben daha fazla ne yapabilirim bebeğin beslenme konusunda
Canım benim detaylı ultrasonum risklu gebelik bölümünde çekildi tahliller için aç gittim ama detaylıda bebeğin midesini göremediler git yemek ye yine gel dediler yemek yiyip bir saat sonra yine gittim hemen gördüler anlicağın canım sık sık yemeğini ara öğünlerini ye aksatma biz aç kalınca bebişlerde aç kalıyor
Vallahi biz detaylı ultrason da hiçbir problem çıkmadı son zamanlar da iste yorulma diyip duruyorlar beslen diyorlar gel bana sor dinlenme fırsatım yok memurum ben belim çıkıyor otururken eve gel yemek bulaşık temizlik iki çocuk daha dinlenme fırsatım çocuklar uyuduktan sonra sabah kalk işe git öğlen yemeklerinde yemeğe çalışıyorum ama canım hiç bişi istemiyor Şu günlerde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi