Bebek arabası🌹🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bebek arabası🌹🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,023 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek arabası🌹🥰
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rahime BAYAR
Bende şu köşede bekliyorum cevapları 🤭🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne kadara aldınız canım bunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne kadara aldınız canım bunu

Dur bunu bende yaoayim hemen yemin ederim Hızır gibi yetisiyorsunn her şeye cansın 😍😘
Ağrıların nasıl oldu hala çok ağrın oluyor mu
Ya biz bunu 1200 liraya almıştık canım sen bi bak instagrama şu an fiyat nedir bilmiyorum

Evet ÖNERİLERİ alayım kızlar hangi özellikler iyi ne olması gerekir uygun ama iyi olan markalar neler 🤔🤔🤔
Canım ben bunu aldım doğmadan önce almıştım çok pahalı da değildi 1400 dediler 1300 almıştım ama baya oldu alalı şuan nekadar bilmiyorum canım ama çok iyi hiç dışarıda kullanmadım ama evde sürekli bindiriyorum iş yaparken felan nereye gitsem götürüyorum beni izliyor 😅dışarıyı bilmem ama evde çok işime yaradı

Ekli dosyalar

• IMG_20220215_044045.jpg
    IMG_20220215_044045.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben bunu aldım doğmadan önce almıştım çok pahalı da değildi 1400 dediler 1300 almıştım ama baya oldu alalı şuan nekadar bilmiyorum canım ama çok iyi hiç dışarıda kullanmadım ama evde sürekli bindiriyorum iş yaparken felan nereye gitsem götürüyorum beni izliyor 😅dışarıyı bilmem ama evde çok işime yaradı
aynısını 2 bine aldık bu ay civil de goldunu

aynısını 2 bine aldık bu ay civil de goldunu
Olabilir canim Ben doğmadan 2.3 ay önce felan almıştım canım şuan bebeğim 3 aylık yaklaşık 5.6 ay oldu bende burda bebek mağazası var ordan almıştım belki internette daha uygundur ama guvenemedigim için göre göre almak istedim

Tüm sayfalar yüklendi.