Bebek arabasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Bebek arabasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,455 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek arabasi
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yillariminhasreti

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bana cok pahali olmayan kullanisli bebek arabasi onerir misiniz kullananlarsan fikir almak daha iyi internetten bakicamda
Canım instagram da al bebek diye sayfa var ben ordan almıştım istersen sayfasına bakıp model beğenebilirsin. kapıda ödemesi falan da var. Ben 3 yıl önce 800 e almıştım zamlanmış olabilir ama uygunları da vardır

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Canım instagram da al bebek diye sayfa var ben ordan almıştım istersen sayfasına bakıp model beğenebilirsin. kapıda ödemesi falan da var. Ben 3 yıl önce 800 e almıştım zamlanmış olabilir ama uygunları da vardır
Saolasin kuzum bakayim bi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer instagram kullanıyorsan bebegold diye bi site var canım ordan bak ben çok memnunum gayette kullanışlı ve uygun almıştım
Evet kullaniyorum saolasin🥰

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bana cok pahali olmayan kullanisli bebek arabasi onerir misiniz kullananlarsan fikir almak daha iyi internetten bakicamda
4yil önce bı tane aldım kızım için evden hiç cikmayincada satım 135 almıştım bizim burda ucuzdu şuan olmuş 1000 TL aynı arabadan pişman oldum satınca 150 satım ama genede çok pişmanım

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
4yil önce bı tane aldım kızım için evden hiç cikmayincada satım 135 almıştım bizim burda ucuzdu şuan olmuş 1000 TL aynı arabadan pişman oldum satınca 150 satım ama genede çok pişmanım
:(

Benim aldığım BC bebek arabası var o çok güzel cnm benim bak derim 😘
Kubra baby care sanirim inceledim guzel duruyo yagmurlugu felan su gecirmez dimi 2bin ustunde fiyati 1500 ede varmis guzel ama :)

Kanz markasi bebek arabası tavsiye ederim canım
Kanz mi 7bin ustu😊

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.