Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok uyguna bir bebek bezi buldum markası bebeland sensitive. Yenidoğan için kullansam mi ? Uyduruk ve kalitesiz mıdır acaba kullanan var mı ? Fazla ucuz geldi bana fiyatı bilemedim şimdi pişik falan yapar mı nasıldır diye
Çok uyguna bir bebek bezi buldum markası bebeland sensitive. Yenidoğan için kullansam mi ? Uyduruk ve kalitesiz mıdır acaba kullanan var mı ? Fazla ucuz geldi bana fiyatı bilemedim şimdi pişik falan yapar mı nasıldır diye
Bebeğim doğduğu andan beri bez olarak sleepy natural kullandım ilk 2 ay uni baby yenidoğan ıslan mendili kullandım şuan ilk adım serisini kullanıyorum krem olarak mustela 1 2 3 kullanıyorum şuana kadar poposunun rengi bile 1 kere değişmedi tavsiye ederim kesinlikle