Sorum var Bebek bezi🥲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leman🌹 tarafından oluşturulan Bebek bezi🥲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,160 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi🥲
Konbuyu başlatan Leman🌹
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar nasılsınız❤️ Bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz doğuma az kaldı el altında olsun diye almak istiyorum🙄
İyi şükür canım sen nasılsın
Kızımda da oğlumda da Jenny willy kullanıyoruz hala canım BİM'in ürünü yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyoruz ve memnunuz

Kızlar nasılsınız❤️ Bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz doğuma az kaldı el altında olsun diye alm
Canım ben sleepy kullanıyorum memnunum ilk önce baby turco kullandım hemen pişik yaptı ama herkesin teni bir olmaz yani öneriye pek olacak şey değil bir de stok yapmanı önermek canım benim çocuğuna deneyerek hangisi yararsa onu kullanman gerekecek çünkü sağlıkla büyüt bebeğini 😊

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım ben sleepy kullanıyorum memnunum ilk önce baby turco kullandım hemen pişik yaptı ama herkesin teni bir olmaz yani öneriye pek olacak şey değil bir de stok yapmanı önermek canım benim çocuğuna deneyerek hangisi yararsa onu kullanman gerekecek çünkü sağlıkla büyüt bebeğini 😊
Katılıyorum ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.