Sorum var Bebek bezi🥲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leman🌹 tarafından oluşturulan Bebek bezi🥲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,160 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi🥲
Konbuyu başlatan Leman🌹
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
He yaxsi can mesajini keyd edim adi yadan cixar birden maqazinlere gedende baxm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maqnitde deyir baldizim ucuz olur orda baxasiyam he görsen nece bahadi hemde 1 nomrei valbiresde mende tapmadim
İksinədə bax canım maqnit kasmetikayada bax sarılı mavili salafanı var Каспер yazılıb üzünə

Leman🌹

Kayıtlı Üye
rank
Bnde Jenny willy kullanıyorum BİM'in bezi tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım yalnız ben Azərbaycanda kalıyorum burda o bezden satılıyormu bilmiyorum🙄

Can mende Azerbaycanda qizlarimda perido isledirdim indi Rusiyada hansi yaxsi olar bilmirem
Nə yaxşı Azərbaycanlisan😍❤️məndə istəyirəm 1 paçka alım qoyum sonra baxım hansı düşür, predonuda tərifləyirlər hə

35 hefdemdeyem alasiyam perido isledirdim qizlarda super idi indi sen deyeni alaram burda yad ölkə adam biomir nece olacaq markaları
Mənim baldızım huggies işlədib deyir oda yaxşıdı, birdə sleepynide tərifləyirlər

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim canım yalnız ben Azərbaycanda kalıyorum burda o bezden satılıyormu bilmiyorum🙄

Nə yaxşı Azərbaycanlisan😍❤️məndə istəyirəm 1 paçka alım qoyum sonra baxım hansı düşür, predonuda tərifləyirlər hə

Mənim baldızım huggies işlədib deyir oda yaxşıdı, birdə sleepynide tərifləyirlər
He sitika olanda al qoy mende tek gede bilmirem gerek yoldasim masiniyla gedim oda isde olur burda qar coxdu yolda gezmek olmur

leylam19

Kayıtlı Üye
rank

Huggesdə qəşəydi ama da ona qalanda pampers alırdım qiymətləri demək olarki eynidi

He can bugun baldizim gptsetdi o almisdi 900 rubla sitika olub gerek gedib alim 🤭
Kasperi elə alıb canım? nə yaxşıymış. Hə arada skirtkaya qoyullar gərək biləsən nə vaxd olacaq ən bahalıları birdən elə qiymətlərə qoyullar elə olanda adam çox ala evə qoya

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Huggesdə qəşəydi ama da ona qalanda pampers alırdım qiymətləri demək olarki eynidi

Kasperi elə alıb canım? nə yaxşıymış. Hə arada skirtkaya qoyullar gərək biləsən nə vaxd olacaq ən bahalıları birdən elə qiymətlərə qoyullar elə olanda adam çox ala evə qoya
He kasperi eledi gerek tez tez gedib baxarsan

Tüm sayfalar yüklendi.