Sorum var Bebek bezi

• Konbuyu başlatan Ays123
  • Toplam 33 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ays123 tarafından oluşturulan Bebek bezi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,120 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi
Konbuyu başlatan Ays123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bebeğim 1 aylık oldu. 1 numara bez artık sıkıyor biraz. 2 numaraya geçeceğim. Sleepy kullanıyorum ama sızdırma yaptı bir de yapışkan kısımlarını çok beğenemedim. Siz hangi bezi kullanıyorsunuz? Önerdiğiniz bir marka var mı?
Canım bimin bezi Jenny villy ben iki çocuğumada kullanıyorum çok memnunum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız ben daha ona hiç bir şey almadım 😂😂 bir tane hastane çıkışı aldım @Mervercan teyzemiz sağolsun tulum ve takım gönderiyor hediye olarak 😂😂. Merve bile benden daha çok şey aldı düşün bebeğe 😂😂
Kız Kayra nin yokmu onları kullan gitsin ne olacak ki

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben daha ona hiç bir şey almadım 😂😂 bir tane hastane çıkışı aldım @Mervercan teyzemiz sağolsun tulum ve takım gönderiyor hediye olarak 😂😂. Merve bile benden daha çok şey aldı düşün bebeğe 😂😂
Ya böyle düşünceli insanların olması çok güzel ve önemli cnm ya bizde annenenmiz aldı hep babamız teyzemiz baska kimseden bir fayda görmedim aman sağlıkla giysinler inşallah 😍🥰🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
A101 olsa Müge Anlı oynardı 😅 Biminki bebeğe iyi geldiği için şanslısın 😂
Demi ya 😂😂

Canım bimin bezi Jenny villy ben iki çocuğumada kullanıyorum çok memnunum

Kız Kayra nin yokmu onları kullan gitsin ne olacak ki
Kullanacağım var tabiki 😂😂 ama yarısınından çocuğunda prens yazıyor 😂😂

Ya böyle düşünceli insanların olması çok güzel ve önemli cnm ya bizde annenenmiz aldı hep babamız teyzemiz baska kimseden bir fayda görmedim aman sağlıkla giysinler inşallah 😍🥰🤣
Evet yaa canım mervemiz 😍😍. Annemde almaya başlayacak bakalım bende martta almaya başlayacağım hayırlısı ile ama çokta bir şey almayı düşünmüyorum 😂😂

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Demi ya 😂😂

Kullanacağım var tabiki 😂😂 ama yarısınından çocuğunda prens yazıyor 😂😂

Evet yaa canım mervemiz 😍😍. Annemde almaya başlayacak bakalım bende martta almaya başlayacağım hayırlısı ile ama çokta bir şey almayı düşünmüyorum 😂😂
Maşallah cnm aynen çok alma büyüyorlar zaten 🥰🥰

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Benimkiler de oğlum üç yasinda halen hediyelikleri giydiriyorum o kadar çok hediye geldi ki hiç masraf olmadı annemler özellikle sağ olsunlar çok şey aldılar 🥰🥰

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Benimkiler de oğlum üç yasinda halen hediyelikleri giydiriyorum o kadar çok hediye geldi ki hiç masraf olmadı annemler özellikle sağ olsunlar çok şey aldılar 🥰🥰
Maşallah cnm aynen çok geliyor 🥰

En iyisi kuzum her şey başınısalmış gidiyor ya
Evet ya ama bizim burda bir mağza var uygun ürünleri ama ben almıyorum hediye aldım bir kaç defa ordan 🤣🤣🥰

Tüm sayfalar yüklendi.