Desene nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız doktoe banda öyle dedi zaten bir gün sonraya veriliyor dedi bende ayın 17 sine randevu aldım bakalım ne diyecek o yetmiyoe gibi bebeğin gelişimi durmuş dedi doktoe oradan riskli gebeliğe yönlendirdi onlarda evet gelişimi hala geri kafası ve gövdesi normal haftası ile uyumlu ama kolları ve bacakları 2.5 hafta geri çıkıyor psikolojimi bozdular yok trizomi 21 olabile yok başka bir genetik rahatsızlığı olabişie yada yapısal olabilir dediler doğuncaya kadar böyle gidecek yani belli doğana kadar kafayı yiyeceğim benMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaaa biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz bende gittim moralim sıfır 38. Bitsin dedi ayın 19una tekrar randevu verdi o gün serzeryan için gün alicaz dedi muhtemelen 20 sinde sezeryana alırız dedi 1 günde veriliyor dedi eee dedim hani bayram bittiği hafta alicaktinız bebeği dedim bence 38 i bitirip 39 dan gün alalım dedi nts de. Sonuç sancılar sık çıktı dedi böyle giderse 19 uzunuda beklemz dedi eee dedim kesin birşey söyleyin sancın sıkılaşırsa bekleme ayın 19 uzunu gel dedi bu sefer eşimle tartistik eşim diyor bu ne biçim doktor neredeyse gidip doktorla tartisicak ayyy bir moral bozukluğu oturdum dışarda ağladım yemin ederim doktordan sanki daha iyi bilecek moralimi bozduğu ile kaldı