Sorum var Bebek hareket yavaşlado sanki🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sarıcivciv41 tarafından oluşturulan Bebek hareket yavaşlado sanki🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,622 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareket yavaşlado sanki🙄
Konbuyu başlatan Sarıcivciv41
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İdrisin annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar 22+3üm çok aktifti hareketleri aslnda şu 2 gündr pek hissedemiyorum endişe ettim varmıdır yaşayan ve tavsiyesi olan?
Kuzum bebişler bu haftalardan sonra bilinçli bir şekilde hareket ediyorlar. Eğer endişeleniyorsan Nescafe iç şahsen benim bebiş kahve içtiğim taktirde içerde kopuyor 😁

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bebişler bu haftalardan sonra bilinçli bir şekilde hareket ediyorlar. Eğer endişeleniyorsan Nescafe iç şahsen benim bebiş kahve içtiğim taktirde içerde kopuyor 😁
Ben nescafe içemiyormda türk kahvesi içiyorum tık yok aşırı hareketlydi ama 2gündr hissedemiyorm ne yedysem. O kadar uyunurmu yaaa endişe ettim yarn doktora gidicem baktırayım dedim ... burdada sorayım dedm tşk ederm 😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben nescafe içemiyormda türk kahvesi içiyorum tık yok aşırı hareketlydi ama 2gündr hissedemiyorm ne yedysem. O kadar uyunurmu yaaa endişe ettim yarn doktora gidicem baktırayım dedim ... burdada sorayım dedm tşk ederm 😊
Kuzum günde 10 kere hareket ediyorsa sıkıntı görülmüyor. Türk kahvesinin bebek hareketlerine pek bir faydası yok maalesef. Kendini strese sokma bebiş hissediyor bunu 🤦🏻‍♀️ Bazen bize inat hareket etmemezlik te yapabiliyorlar 😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar 22+3üm çok aktifti hareketleri aslnda şu 2 gündr pek hissedemiyorum endişe ettim varmıdır yaşayan ve tavsiyesi olan?
Sanırım o haftalarda hepsi aynı Kayra da aynı haftada biraz yavaslamisti ama şükür bir sikintis yoktu kuzum sen yinede takip et hareketlerini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatlı ye balım bir de ne yapacak karnına hafif haifif. Vur tepki verir o zaman

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım o haftalarda hepsi aynı Kayra da aynı haftada biraz yavaslamisti ama şükür bir sikintis yoktu kuzum sen yinede takip et hareketlerini

Tatlı ye balım bir de ne yapacak karnına hafif haifif. Vur tepki verir o zaman
Yapıyorum herşeyi denedm küstüm ona ben tepki vermedi bana tedrgn oldum bende o yzden doktora yazdm yarın gel bakalım dedi. Bazılarıda 24.25.26da bile bikaç gün benm gibi şey yaşadğnı söyledi endşe etme erken haftalar dedi. Kafam karıştı çok hareketlydi çnkü fır dönüyodu bu kadar uyku olurmu ya ne bileym

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yapıyorum herşeyi denedm küstüm ona ben tepki vermedi bana tedrgn oldum bende o yzden doktora yazdm yarın gel bakalım dedi. Bazılarıda 24.25.26da bile bikaç gün benm gibi şey yaşadğnı söyledi endşe etme erken haftalar dedi. Kafam karıştı çok hareketlydi çnkü fır dönüyodu bu kadar uyku olurmu ya ne bileym
Balım belkide haraket ediyordur ama pozisyonunda dolayı sen hissetmiyor olabilirsin endişe etme yarın doktordan dönünce haber ver 😘

Hiç mi hareket etmiyor canım

Benimde kızım o haftalarda yavaşlamıştı

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Hiç mi hareket etmiyor canım

Benimde kızım o haftalarda yavaşlamıştı
Önceki hareketliliği yook günde 1.2ye düştü derinden geliyo oda ufaktan. Tedrgn oldm sdce çoğuda bu haftalarda böyle normal diyo benmde tecrbm yok sormak istedm

Benimde yirmili haftalarda iki hafta boyu yavaslamisti sonradan eski hallerine dönüyorlar birde annenin yorgunluğu stresi etkiliyor
Ay inşalla yaa hiç stres skntmda yok anlamadm tecrbemde yok soraym dedm.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar