Sorum var Bebek hareket yavaşlado sanki🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sarıcivciv41 tarafından oluşturulan Bebek hareket yavaşlado sanki🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,622 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareket yavaşlado sanki🙄
Konbuyu başlatan Sarıcivciv41
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İdrisin annesi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 22+3üm çok aktifti hareketleri aslnda şu 2 gündr pek hissedemiyorum endişe ettim varmıdır yaşayan ve tavsiyesi olan?
Kuzum bende bı ara senin haftalarda iken kaç gün hissetmedim.doktora gittim gayette iyiydi🤣 korkma bir şey yoktur ben şuan bile bazen hissetmiyirum sonra bakıyorum bı kipirti oluyor saatler sonra

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende bı ara senin haftalarda iken kaç gün hissetmedim.doktora gittim gayette iyiydi🤣 korkma bir şey yoktur ben şuan bile bazen hissetmiyirum sonra bakıyorum bı kipirti oluyor saatler sonra
Ay hadi inş. Yaaaa bakalm yarın ne durumda görücem çok merak ediyorum dua edin bzim için 😊🤲

İdrisin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yapıyorum herşeyi denedm küstüm ona ben tepki vermedi bana tedrgn oldum bende o yzden doktora yazdm yarın gel bakalım dedi. Bazılarıda 24.25.26da bile bikaç gün benm gibi şey yaşadğnı söyledi endşe etme erken haftalar dedi. Kafam karıştı çok hareketlydi çnkü fır dönüyodu bu kadar uyku olurmu ya ne bileym
Mrb canım bem biyerde okumuşdum 1 bardakmsu içip uzanınca haraketlerini hissediyorsun.ufak haraketlerini hissetmüyü biliriz bu hafalarda endişe etme.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben geldim kontrolden çok şükür herşey yolunda günümüzü aldık 6 Mayıs sabah 7 de hastanedeyiz hadi sıra sende 🤲🥰
Oyy maşallah kuzum ama bizim normal daha belli değil doğum anımız 😍😍 ama senin adına çok sevindim 😘rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar 22+3üm çok aktifti hareketleri aslnda şu 2 gündr pek hissedemiyorum endişe ettim varmıdır yaşayan ve tavsiyesi olan?
Canım gün içerisinde kendini yormuşsan hareketleri azalabiliyor dinlen tatlı bişeyler ye ve sol tarafına yat. Haftana göre de ilk gebelikse hergün aynı oranda hareket etmeyebiliyorlar. Hareketler günde 10 dan az olmamalı ona dikkat et

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ara ara öyle olabiliyor kendini gün içinde çok yorar isen gene aynı şekilde hareketlerini pek hissetmezsin bende ilk gebeliğimde kızım 2 gün hareket etmemişti endişe etme çok normal

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kız canım merhaba.ben Diyarbakır'dan Fatma..ikiz gebelik hani 😉yani benim instgram yenilendi senibulamıyorum
Kızzz sen nerdesn yaaa msjlarda instgrm silnmş gördm dedm bu nereye kayboldu diye merak etmştm. Bana sen adını yaz bulim ben msj atim dışardan msj kabul edilmiyo bende zaten.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb canım bem biyerde okumuşdum 1 bardakmsu içip uzanınca haraketlerini hissediyorsun.ufak haraketlerini hissetmüyü biliriz bu hafalarda endişe etme.
Neler neler yaptm yok hissedemedim. Endişe ettm dedm doktoruma gel bakalm yarn dedi gidicem bakalm ne diyecek görmem lazm içim rahat etmedi.

Arkadaşlar doktora gittim sabah çok şükür skntı yok gayet keyfi yerinde oynuyodu içerde herşeyide yolundaydı .. bu haftalarda 20 saat uyurlarmş ve rahım duvarına vurmadıkçz biz hissedemezmişiz normalmş.. çok sevnçlym bayrama mutlu giricem 🤲🤲😍 hrkese çok teşekkür ederm😊🌷

Son düzenleme:

İdrisin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızzz sen nerdesn yaaa msjlarda instgrm silnmş gördm dedm bu nereye kayboldu diye merak etmştm. Bana sen adını yaz bulim ben msj atim dışardan msj kabul edilmiyo bende zaten.

Neler neler yaptm yok hissedemedim. Endişe ettm dedm doktoruma gel bakalm yarn dedi gidicem bakalm ne diyecek görmem lazm içim rahat etmedi.

Arkadaşlar doktora gittim sabah çok şükür skntı yok gayet keyfi yerinde oynuyodu içerde herşeyide yolundaydı .. bu haftalarda 20 saat uyurlarmş ve rahım duvarına vurmadıkçz biz hissedemezmişiz normalmş.. çok sevnçlym bayrama mutlu giricem 🤲🤲😍 hrkese çok teşekkür ederm😊🌷
Ayyy ne güzel.hep böyle mutlulak çiçek açsın yüzümüzde İnşAllah.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar