Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum bende bı ara senin haftalarda iken kaç gün hissetmedim.doktora gittim gayette iyiydi korkma bir şey yoktur ben şuan bile bazen hissetmiyirum sonra bakıyorum bı kipirti oluyor saatler sonra
Kuzum bende bı ara senin haftalarda iken kaç gün hissetmedim.doktora gittim gayette iyiydi korkma bir şey yoktur ben şuan bile bazen hissetmiyirum sonra bakıyorum bı kipirti oluyor saatler sonra
Yapıyorum herşeyi denedm küstüm ona ben tepki vermedi bana tedrgn oldum bende o yzden doktora yazdm yarın gel bakalım dedi. Bazılarıda 24.25.26da bile bikaç gün benm gibi şey yaşadğnı söyledi endşe etme erken haftalar dedi. Kafam karıştı çok hareketlydi çnkü fır dönüyodu bu kadar uyku olurmu ya ne bileym
Canım gün içerisinde kendini yormuşsan hareketleri azalabiliyor dinlen tatlı bişeyler ye ve sol tarafına yat. Haftana göre de ilk gebelikse hergün aynı oranda hareket etmeyebiliyorlar. Hareketler günde 10 dan az olmamalı ona dikkat et
Kuzum ara ara öyle olabiliyor kendini gün içinde çok yorar isen gene aynı şekilde hareketlerini pek hissetmezsin bende ilk gebeliğimde kızım 2 gün hareket etmemişti endişe etme çok normal
Kızzz sen nerdesn yaaa msjlarda instgrm silnmş gördm dedm bu nereye kayboldu diye merak etmştm. Bana sen adını yaz bulim ben msj atim dışardan msj kabul edilmiyo bende zaten.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Neler neler yaptm yok hissedemedim. Endişe ettm dedm doktoruma gel bakalm yarn dedi gidicem bakalm ne diyecek görmem lazm içim rahat etmedi.
Arkadaşlar doktora gittim sabah çok şükür skntı yok gayet keyfi yerinde oynuyodu içerde herşeyide yolundaydı .. bu haftalarda 20 saat uyurlarmş ve rahım duvarına vurmadıkçz biz hissedemezmişiz normalmş.. çok sevnçlym bayrama mutlu giricem hrkese çok teşekkür ederm
Kızzz sen nerdesn yaaa msjlarda instgrm silnmş gördm dedm bu nereye kayboldu diye merak etmştm. Bana sen adını yaz bulim ben msj atim dışardan msj kabul edilmiyo bende zaten.
Neler neler yaptm yok hissedemedim. Endişe ettm dedm doktoruma gel bakalm yarn dedi gidicem bakalm ne diyecek görmem lazm içim rahat etmedi.
Arkadaşlar doktora gittim sabah çok şükür skntı yok gayet keyfi yerinde oynuyodu içerde herşeyide yolundaydı .. bu haftalarda 20 saat uyurlarmş ve rahım duvarına vurmadıkçz biz hissedemezmişiz normalmş.. çok sevnçlym bayrama mutlu giricem hrkese çok teşekkür ederm