Bebek hareketlenmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ShrDşl tarafından oluşturulan Bebek hareketlenmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,695 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketlenmesi
Konbuyu başlatan ShrDşl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lina nazlı

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben 20 haftalık kızima hamileyim ama henüz hiç hissetmiyorum ikinci hamileliğim bu sizce normal mi 18. Haftamda doktora gitmiştim bı sıkıntı yoktu ama korkuyorum açıkçası
Canım.merak etme normal bn ilk oğlumda böyle değildi çok hareketliydi kızım çok harektsizdi şimdi yerinde durmuyo masallh hem annem derki kizlar 5 6 aylıkken tam canlanirmis kemiklenirmis gerçekten öyle valla

Lina nazlı

Kayıtlı Üye
rank
Canım.merak etme normal bn ilk oğlumda böyle değildi çok hareketliydi kızım çok harektsizdi şimdi yerinde durmuyo masallh hem annem derki kizlar 5 6 aylıkken tam canlanirmis kemiklenirmis gerçekten öyle valla
Bende 19 haftalık hamilgm ve 4 gündr göz atması gbi karnın alt tarafnda bşy hsstyrm ama dogrumu bebekmi hareket edyo bilmyrm

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben 20 haftalık kızima hamileyim ama henüz hiç hissetmiyorum ikinci hamileliğim bu sizce normal mi 18. Haftamda doktora gitmiştim bı sıkıntı yoktu ama korkuyorum açıkçası
Sirti karniniza ayaklar sirt bosluguna donukse ozamanda hissetmezsiniz ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.