24 haftalığız bebeğim bazen çok hareketli bazen çok sessiz, sizde de böyle oluyor mu acaba?
E Ezgi. Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 135 14 Mart 2021 #1 24 haftalığız bebeğim bazen çok hareketli bazen çok sessiz, sizde de böyle oluyor mu acaba?
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 14 Mart 2021 #2 Normal canım oda bazen uyuyor bazen uyanık yediğin şeylere görede değişebiliyor hareketleri
E Ezgi. Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 135 15 Mart 2021 #5 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Normal canım oda bazen uyuyor bazen uyanık yediğin şeylere görede değişebiliyor hareketleri Genişletmek için tıkla ... Ipek2021' Alıntı: Evet oluyor cok normal Genişletmek için tıkla ... Ezgielvin' Alıntı: Olur canm o haftalarda ole Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, buraya ne zaman yazsam bi hareketleniyo çocuğum
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Normal canım oda bazen uyuyor bazen uyanık yediğin şeylere görede değişebiliyor hareketleri Genişletmek için tıkla ... Ipek2021' Alıntı: Evet oluyor cok normal Genişletmek için tıkla ... Ezgielvin' Alıntı: Olur canm o haftalarda ole Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, buraya ne zaman yazsam bi hareketleniyo çocuğum
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 15 Mart 2021 #6 Ezgi.' Alıntı: 24 haftalığız bebeğim bazen çok hareketli bazen çok sessiz, sizde de böyle oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Normal oluyo canm
Ezgi.' Alıntı: 24 haftalığız bebeğim bazen çok hareketli bazen çok sessiz, sizde de böyle oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Normal oluyo canm
B Baharaslan Guest 15 Mart 2021 #7 Ezgi.' Alıntı: 24 haftalığız bebeğim bazen çok hareketli bazen çok sessiz, sizde de böyle oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Bende 23 haftalığım benimde aynı hatta giidp çikolta yiyorum ki hissedeyim
Ezgi.' Alıntı: 24 haftalığız bebeğim bazen çok hareketli bazen çok sessiz, sizde de böyle oluyor mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Bende 23 haftalığım benimde aynı hatta giidp çikolta yiyorum ki hissedeyim
E Ezgi. Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 135 15 Mart 2021 #8 Baharaslan' Alıntı: Bende 23 haftalığım benimde aynı hatta giidp çikolta yiyorum ki hissedeyim Genişletmek için tıkla ... Çikolata işlemiyo benimkine öyle çok fazla
Baharaslan' Alıntı: Bende 23 haftalığım benimde aynı hatta giidp çikolta yiyorum ki hissedeyim Genişletmek için tıkla ... Çikolata işlemiyo benimkine öyle çok fazla
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 15 Mart 2021 #9 Ezgi.' Alıntı: Teşekkür ederim, buraya ne zaman yazsam bi hareketleniyo çocuğum Genişletmek için tıkla ... Masallah
Ezgi.' Alıntı: Teşekkür ederim, buraya ne zaman yazsam bi hareketleniyo çocuğum Genişletmek için tıkla ... Masallah