Bebek harekleri en erken ne zaman olur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Bebek harekleri en erken ne zaman olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,207 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek harekleri en erken ne zaman olur
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar hiç böyle olmamıştım bir gün sonra 13 olacağız insallah sağ tarafımda içten bişey cok hafif atıyor sadece sağ tarafta ama anneme eşime de ellettim onlar da bişeyin attığını hissettiler birbirine yakın iki yerde heyecanlandım aksam 10 dan beri böyle ara ara yadırgamayın cahilim bilemedim 🤷‍♂️
Ne cahili kuzum o haftalar banada oluyordu doktorum organların yer değiştiriuor bağırsak haraketi demişti yada gaz olur dedi ve en erken 16. Haftada en geç 22. Haftada hissedersin canım

Ne cahili kuzum o haftalar banada oluyordu doktorum organların yer değiştiriuor bağırsak haraketi demişti yada gaz olur dedi ve en erken 16. Haftada en geç 22. Haftada hissedersin canım
Hımmm cok teşekkür ederim canım :) ilk defa böyle oldu bu haftaya kadar hissetmemiştim bir de tek taraflı olunca acaba mı dedim annemle eşime de ellettim onlarda hissettiler

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar hiç böyle olmamıştım bir gün sonra 13 olacağız insallah sağ tarafımda içten bişey cok hafif atıyor sadece sağ tarafta ama anneme eşime de ellettim onlar da bişeyin attığını hissettiler birbirine yakın iki yerde heyecanlandım aksam 10 dan beri böyle ara ara yadırgamayın cahilim bilemedim 🤷‍♂️
Az kalmış hissetmene canım 😊

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Hımmm cok teşekkür ederim canım :) ilk defa böyle oldu bu haftaya kadar hissetmemiştim bir de tek taraflı olunca acaba mı dedim annemle eşime de ellettim onlarda hissettiler
Şuan daha cok küçük annesi o kadar sert vuramiyo daha biraz buyumesi yer kaplamasi lazim ara ara hissettigin hareketler yukari cikan rahim ve bağırsak hareketleri olabiliyor ilk gebelikte 20 ila 24 hafta arasi ikinci gebelik te 16 ila 19 hafta arasi basliyor hareket leri hissetmeye bende ilk 22 haftada hissettim ikinciyi 17 de buyusun daha ne tekmeler aticak 🥰 geceleri uyku dan uyandiricak 🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğrudur kuzum ama daha küçük benim ilk gebeliğim şükür 16. Haftada hissettim inşallah sende erken hissedenler den olursun çok güzel bir duygu 😍😍

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Erkek bebek kesin 😂

Şuan daha cok küçük annesi o kadar sert vuramiyo daha biraz buyumesi yer kaplamasi lazim ara ara hissettigin hareketler yukari cikan rahim ve bağırsak hareketleri olabiliyor ilk gebelikte 20 ila 24 hafta arasi ikinci gebelik te 16 ila 19 hafta arasi basliyor hareket leri hissetmeye bende ilk 22 haftada hissettim ikinciyi 17 de buyusun daha ne tekmeler aticak 🥰 geceleri uyku dan uyandiricak 🤣
Yok canım cok sert degil seğirme gibi :) tek taraflı ve bu haftalara kadar hiç böyle şey hissetmemiştim :) yaaa insallah canım insallah p günleri insalalh görmek nasip eder rabbim :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erkek bebek kesin 😂
Evet dr 100 de 100 diyemem ama büyük ihtimal erkek demişti 🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğrudur kuzum ama daha küçük benim ilk gebeliğim şükür 16. Haftada hissettim inşallah sende erken hissedenler den olursun çok güzel bir duygu 😍😍
İnsallah canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü bu ikincisi :)

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Canim ilk anneliginse geç his edersin ama tecrübeli anneysen erkende hisede bilirsin ve bnimde sağda oldu sağlıklı olsunda benim erkek seninde olbilir

Tüm sayfalar yüklendi.