Bebek harekleri en erken ne zaman olur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Bebek harekleri en erken ne zaman olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,208 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek harekleri en erken ne zaman olur
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım cok sert degil seğirme gibi :) tek taraflı ve bu haftalara kadar hiç böyle şey hissetmemiştim :) yaaa insallah canım insallah p günleri insalalh görmek nasip eder rabbim :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet dr 100 de 100 diyemem ama büyük ihtimal erkek demişti 🤣

İnsallah canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü bu ikincisi :)
Erkek bebek erken hareket eder iki oğlum dan biliyorum kızım da hiç öyle olmadı sağlıkla al paşayı kucağına inşallah 🥰

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Bagirsak hareketleri onlar.. ilk hissettiginde atma gibi degil kelebek kanadi kipirtisi gibi hissedersin pır pır .. en erken 16.haftada hissedince anliycaksin..
Kızlar hiç böyle olmamıştım bir gün sonra 13 olacağız insallah sağ tarafımda içten bişey cok hafif atıyor sadece sağ tarafta ama anneme eşime de ellettim onlar da bişeyin attığını hissettiler birbirine yakın iki yerde heyecanlandım aksam 10 dan beri böyle ara ara yadırgamayın cahilim bilemedim 🤷‍♂️

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hiç böyle olmamıştım bir gün sonra 13 olacağız insallah sağ tarafımda içten bişey cok hafif atıyor sadece sağ tarafta ama anneme eşime de ellettim onlar da bişeyin attığını hissettiler birbirine yakın iki yerde heyecanlandım aksam 10 dan beri böyle ara ara yadırgamayın cahilim bilemedim 🤷‍♂️
Bebek değildir o bebek hareketini sen hissetsen bile dışarıdan birinin hissetmesi için çok erken ben 17 haftalıkken hissettim

Ee bizde artık tecrübeli anneyiz az çok biliyoruz 😂 Allah sağlıkla kucağına versin insllah
Amin canım insallah

Bebek değildir o bebek hareketini sen hissetsen bile dışarıdan birinin hissetmesi için çok erken ben 17 haftalıkken hissettim
Damar atması gibi canım :) hayırlısı insallah o sağlıklı olsunda

Bagirsak hareketleri onlar.. ilk hissettiginde atma gibi degil kelebek kanadi kipirtisi gibi hissedersin pır pır .. en erken 16.haftada hissedince anliycaksin..
İnsallah canım hayırlısı o sağlıklı olsun ne zaman olursa olur :)

Tüm sayfalar yüklendi.