Sorum var Bebek ne tarafta olmalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alid52 tarafından oluşturulan Bebek ne tarafta olmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 583 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ne tarafta olmalı
Konbuyu başlatan Alid52
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
23 haftalık gebeyim bebeğin hareketlerini sol altta hissediyorum bu normal mi normalde bu haftada bebek karnın üst tarafına çıkması mı gerekiyor
Yavaş yaval çıkacak canım endişe etme . Benim oğlum 25 den sonra çıkmıştı bu bebeğimde 22 haftalık olacağım iki gün sonra kasıklarımda şuN

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
23 haftalık gebeyim bebeğin hareketlerini sol altta hissediyorum bu normal mi normalde bu haftada bebek karnın üst tarafına çıkması mı gerekiyor
Cnm şöyle bisey var kız olunca sola tutunur erkek ise sağa tutunur ben öyle biliyorum.senin kız sanırım bide hem bebek hem rahmin büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor zaten canım 😊

2 prenses annesi01

Kayıtlı Üye
rank
Cnm şöyle bisey var kız olunca sola tutunur erkek ise sağa tutunur ben öyle biliyorum.senin kız sanırım bide hem bebek hem rahmin büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor zaten canım 😊
Ayy canm yorumlara baktım benmde sağda yukarda bir yerde toplanmış gibi karnımın üstü yamuk duruyor sağ tarafta bende 2kız getirdim belirtiler onlar altta olurdu solda ama bu dağda üstte bide bu bebeğin eşi aşağıda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız bu bebekte bende çok bekledim 😂😂kayra gibi 16. Haftada bir haraket etti sonra resmen 4 5 günde bir hareket etti 20. Haftadan sonra tam olarak hissettim ama kayra 16. Gaftada bir oraya bir buraya kayardı bu o kadar tembel ki 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu tamamen hurafw canım 😂😂 benim oğlum hep solumdaydı bu bebekte solda 😂😂oğlumda direk erkek dendi ama çocuğa iki farklı doktor kız tahmini yaptı salı gümü inşallah net öğrenirim sonucu. Yengemin iki çocuğu da sağdaydı mesela biri kız biri erkek bebek nereye yerleşmek isterse oraya yerleşiyor emin ol cinsiyetle alakalı değil

Tüm sayfalar yüklendi.