Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm şöyle bisey var kız olunca sola tutunur erkek ise sağa tutunur ben öyle biliyorum.senin kız sanırım bide hem bebek hem rahmin büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor zaten canım
Cnm şöyle bisey var kız olunca sola tutunur erkek ise sağa tutunur ben öyle biliyorum.senin kız sanırım bide hem bebek hem rahmin büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor zaten canım
Ayy canm yorumlara baktım benmde sağda yukarda bir yerde toplanmış gibi karnımın üstü yamuk duruyor sağ tarafta bende 2kız getirdim belirtiler onlar altta olurdu solda ama bu dağda üstte bide bu bebeğin eşi aşağıda
Kız bu bebekte bende çok bekledim kayra gibi 16. Haftada bir haraket etti sonra resmen 4 5 günde bir hareket etti 20. Haftadan sonra tam olarak hissettim ama kayra 16. Gaftada bir oraya bir buraya kayardı bu o kadar tembel ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu tamamen hurafw canım benim oğlum hep solumdaydı bu bebekte solda oğlumda direk erkek dendi ama çocuğa iki farklı doktor kız tahmini yaptı salı gümü inşallah net öğrenirim sonucu. Yengemin iki çocuğu da sağdaydı mesela biri kız biri erkek bebek nereye yerleşmek isterse oraya yerleşiyor emin ol cinsiyetle alakalı değil