Sorum var Bebek ne tarafta olmalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alid52 tarafından oluşturulan Bebek ne tarafta olmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 583 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ne tarafta olmalı
Konbuyu başlatan Alid52
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Ayy canm yorumlara baktım benmde sağda yukarda bir yerde toplanmış gibi karnımın üstü yamuk duruyor sağ tarafta bende 2kız getirdim belirtiler onlar altta olurdu solda ama bu dağda üstte bide bu bebeğin eşi aşağıda
Canım normalde sağ tarafa erkekler tutunur eşi aşağıda rahmin ve bebeğin ise büyüdükçe yukarı çıkar ve 6 aya kadar sağ tarafa tutunur 6 âyinda ise hareket ettiği için her tarafta kendine yer edinir.Sanirim senin erkek cnm.Rabbim hem sağlıklı hmde gönlüne göre versin inşallah cnm..❤❤😊

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kız bu bebekte bende çok bekledim 😂😂kayra gibi 16. Haftada bir haraket etti sonra resmen 4 5 günde bir hareket etti 20. Haftadan sonra tam olarak hissettim ama kayra 16. Gaftada bir oraya bir buraya kayardı bu o kadar tembel ki 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu tamamen hurafw canım 😂😂 benim oğlum hep solumdaydı bu bebekte solda 😂😂oğlumda direk erkek dendi ama çocuğa iki farklı doktor kız tahmini yaptı salı gümü inşallah net öğrenirim sonucu. Yengemin iki çocuğu da sağdaydı mesela biri kız biri erkek bebek nereye yerleşmek isterse oraya yerleşiyor emin ol cinsiyetle alakalı değil
Aynen canim katiliyorum sana bebek nereye yerlesmek isderse orada yerləşir bende erkek sağda yerləşmişdir cinsiyet hic alakali diyil

2 prenses annesi01

Kayıtlı Üye
rank
Canım normalde sağ tarafa erkekler tutunur eşi aşağıda rahmin ve bebeğin ise büyüdükçe yukarı çıkar ve 6 aya kadar sağ tarafa tutunur 6 âyinda ise hareket ettiği için her tarafta kendine yer edinir.Sanirim senin erkek cnm.Rabbim hem sağlıklı hmde gönlüne göre versin inşallah cnm..❤❤😊
Amin canm amin 2kızdan sonra istemiyorum değilim ama düşük riskim var bebeğin esi aşağıda dua edin iyi olsunyaaa

Tüm sayfalar yüklendi.