Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı?
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 5 Mayıs 2021 #1 Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı?
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 5 Mayıs 2021 #2 Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ... Benimki de soldaydı. Öyle sancıları bende yaşıyorum.Kaç haftalıksın sen?
Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ... Benimki de soldaydı. Öyle sancıları bende yaşıyorum.Kaç haftalıksın sen?
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 5 Mayıs 2021 #3 Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ... En son ne zaman hareket etti ve kac haftaliksin
Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ... En son ne zaman hareket etti ve kac haftaliksin
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 5 Mayıs 2021 #4 Almaz' Alıntı: Benimki de soldaydı. Öyle sancıları bende yaşıyorum.Kaç haftalıksın sen? Genişletmek için tıkla ... 20 haftalık canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Fatma polat' Alıntı: En son ne zaman hareket etti ve kac haftaliksin Genişletmek için tıkla ... Kıpırdanma hissediyorm ama sol tarafıma bı saplanıyor ya nasıl diyim adım aramıyorm bazen
Almaz' Alıntı: Benimki de soldaydı. Öyle sancıları bende yaşıyorum.Kaç haftalıksın sen? Genişletmek için tıkla ... 20 haftalık canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Fatma polat' Alıntı: En son ne zaman hareket etti ve kac haftaliksin Genişletmek için tıkla ... Kıpırdanma hissediyorm ama sol tarafıma bı saplanıyor ya nasıl diyim adım aramıyorm bazen
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 5 Mayıs 2021 #5 Zeynoo' Alıntı: 20 haftalık canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Kıpırdanma hissediyorm ama sol tarafıma bı saplanıyor ya nasıl diyim adım aramıyorm bazen Genişletmek için tıkla ... Ha o normal hareket etsinde allahin izniyle sıkıntı yok bebek bazen sola yada sağa girer sıkışmış gibi hesedersin
Zeynoo' Alıntı: 20 haftalık canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Kıpırdanma hissediyorm ama sol tarafıma bı saplanıyor ya nasıl diyim adım aramıyorm bazen Genişletmek için tıkla ... Ha o normal hareket etsinde allahin izniyle sıkıntı yok bebek bazen sola yada sağa girer sıkışmış gibi hesedersin
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 5 Mayıs 2021 #6 Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ... L Kaç haftalık oldunuz
Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ... L Kaç haftalık oldunuz
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 5 Mayıs 2021 #7 Fadimana' Alıntı: L Kaç haftalık oldunuz Genişletmek için tıkla ... 20
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 5 Mayıs 2021 #8 Zeynoo' Alıntı: 20 haftalık canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Kıpırdanma hissediyorm ama sol tarafıma bı saplanıyor ya nasıl diyim adım aramıyorm bazen Genişletmek için tıkla ... Bendede oluyor merak etmə
Zeynoo' Alıntı: 20 haftalık canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Kıpırdanma hissediyorm ama sol tarafıma bı saplanıyor ya nasıl diyim adım aramıyorm bazen Genişletmek için tıkla ... Bendede oluyor merak etmə
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 5 Mayıs 2021 #9 Kaç haftalıksın canm Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ...
Kaç haftalıksın canm Zeynoo' Alıntı: Kızlar bebek sol tarafımda hareket etmiyor arada bacağıma kasığıma ağrı saplaniyor yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla ...
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,828 5 Mayıs 2021 #10 Olr cnm normal ama hiç hareket etmezse acile git