Kızlar 35 haftaligim bebegim ters baş aşağı döner mi
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,357 Konum İstanbul 21 Eylül 2024 #2 Sudeikranur' Alıntı: Kızlar 35 haftaligim bebegim ters baş aşağı döner mi Genişletmek için tıkla ... Doğum anında bile dönen var canım stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sudeikranur' Alıntı: Kızlar 35 haftaligim bebegim ters baş aşağı döner mi Genişletmek için tıkla ... Doğum anında bile dönen var canım stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah
K Kifayet Guest 22 Eylül 2024 #3 Ben de yaşadım gece yatarken sürekli sağa sola dön aynı pozisyonda yatma dönüyor merka etme Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Eylül 2024 Merhaba bn 2 aylık hamile yım bugün kanamam oldu bu sorunu yaşayan varmi Son düzenleme: 24 Eylül 2024
Ben de yaşadım gece yatarken sürekli sağa sola dön aynı pozisyonda yatma dönüyor merka etme Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Eylül 2024 Merhaba bn 2 aylık hamile yım bugün kanamam oldu bu sorunu yaşayan varmi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,098 Pazar saat 01:23'de #4 Aleyna Yavuz' Alıntı: Doğum anında bile dönen var canım stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
Aleyna Yavuz' Alıntı: Doğum anında bile dönen var canım stres yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,357 Konum İstanbul Pazar saat 08:34'de #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen katılıyorum Genişletmek için tıkla ...