Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebek doğduğunda doğarken vücudunda olan yapışkan sıvı derisinin altına gelmesi için 10 gün yıkanmamasi lazımmış sağlık ocagindaki ebe öyle dedi ama diğerlerinde böyle bir şey yoktu hemen hastanenden eve gelince banyo yapılırdı
Bebek doğduğunda doğarken vücudunda olan yapışkan sıvı derisinin altına gelmesi için 10 gün yıkanmamasi lazımmış sağlık ocagindaki ebe öyle dedi ama diğerlerinde böyle bir şey yoktu hemen hastanenden eve gelince banyo yapılırdı
Doktor eve gittiğin gibi yıkayabilirsin dedi ama ben işitme testi yapılana kadar yıkamadım hatta iyi ki yıkamamışım özellikle yıkayıp yıkamadığımı sordular testten geçmiyormuş
Alakasi yok bence ben gobegi dustugu gun yikadim isitme testine de goturdum hic oyle bisey sormadilar sadece hamileyken kovit oldunmu diye sordu baskada bisey sormadi
Ben eve gelince direk yıkadım işitme testi doğumdan sonraki gün yapıldı göbek bağıda 15 gün sonra düştü ozaman yine banyo yaptım diğer çocuklarımada bu şekilde yaptım