Sorum var Bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eylül ün annesi tarafından oluşturulan Bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 529 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek
Konbuyu başlatan Eylül ün annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eylül ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
8 aylık hamileyim eşim günlük sigortasız calişıyo gercekten cok ihtiyaç ım var doğacak bebeğim İcin kullanmadığınız kıyafet leri vermek isteyen varsa bana verebilirim mi gercekten cok ihtiyaç ım var kendi giysilerinizde olabilir

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
8 aylık hamileyim eşim günlük sigortasız calişıyo gercekten cok ihtiyaç ım var doğacak bebeğim İcin kullanmadığınız kıyafet leri vermek isteyen varsa bana verebilirim mi gercekten cok ihtiyaç ım var kendi giysilerinizde olabilir
Canım şuan zaten herkesin maddi durumu kötü geçinmek zor zaten çocuk için birşeyde alınmıyor pahalılıktan dolayı bence sosyal yardıma başvurman daha mantıklı yardım çıkar sana e devletten başvur yada sosyal hizmetlerine git

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım şuan zaten herkesin maddi durumu kötü geçinmek zor zaten çocuk için birşeyde alınmıyor pahalılıktan dolayı bence sosyal yardıma başvurman daha mantıklı yardım çıkar sana e devletten başvur yada sosyal hizmetlerine git
Evet anlamıyorum buradan istemek nedir

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kimse güvenip birşey gönderemez ki heleki bu devirde yani ne biliyim burda böyle şeyler bana çok saçma geliyor birde insanları düşünmek lazım bir ćocuk kolay yetişmiyor masraflar çok oluyor
Tabikide kuzum kim güvenilir gönderir herkez bu zamanda zor geçiniyor zaten rabbim yardımcı olsun yardım kuruluşları var oraya basvursun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yardım kuruluşu , sosyal yardım gibi yerlerden yardım isteyin lütfen burası yardım platformu değil. Gebe insanların aklında kalan yardım hariç her şeyin konuşulduğu bir platform..

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...