Bebekden sıvı alma islemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Bebekden sıvı alma islemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,978 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekden sıvı alma islemi
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen bu konu hakkında bilgi verirmisiniz
Aldıran anneler
Risk ne
Sıvıyı alırken uyanikmisiniz
Sıvı aldıran anneler ne işlem geçirdi ve sonrasında bir sorun oldumu
Lütfen bilgi verirseniz sevinirim
Canım benden aldılar önce detaylı ultrasonla baktılar sonra seni bir odaya alıyorlar ve uyanıksın hem ultrasonla bakıyorlar hem şırıngayla sıvıyı alıyorlar iğne bebeğe değmesin diye sonra 2 saat yatıyorsun hiç kalkmadan daha sonra bebeğin kalp atışlarını dinleyip eve yolluyorlar 3 gün eğilip kendini kesinlikle zorlamıyorsun Benin sonuçlarım 15 gun içinde çıkmıştı ama bir aydada çıkıyor. Senden neden istediler canım biraz riskli bir durum iki saat yatırmalarının nedeni bebekte stresten kalp durması olabiliyormuş.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aldıran anneler
Risk ne
İllaki var kuzum şahsen ben ikili tarama testine girdiğim de doktorum istersen kan testi yada sıvı aldırma yapabilirsin bu sana kalmış ama kan testi yaptırmani öneririm garanti sonuç için çünkü biz sıvı aldırmayı önermiyoruz bebeğin düşmesine yada anne karnında vefat etmesine kadar gidebilecek sorunalr yaratıyor ama hiç bir şey olmayanda var demişti. Bir de ailemde sıvı aldırdiktan sonra bebeği vefat eden bir kişi olunca ben hiç o toplara girmedim. Zaten sonuçlar temiz çıkmıştı gerisi Rabbimden artık.

Plinn

Kayıtlı Üye
rank
Aldıran anneler
Risk ne
Ne icin sıvı aldiricaksin canım ikili test sonucundan dolayımı istersen kanda fetal dna yapiliyor biraz ucreti fazla ama oda %99 dogruluk veriyor benim ikili testte sadece yaş riski dusuk cikmisti her ihtimale karsi yaptirdik şükür temiz gelmisti sonuc 2 haftada cikiyor oda sadece senden kan alınıyor riskli bir islemde degil 12 hafta sonrasi bebegin dna sida anne kanina gectigi icin kani ayristirip bakiyorlar umarim senindr bir sorun yoktur ikili uclu testler riski cok yuksek cikmadigi surece nadir bir durum kesin bir sorun oldugu anlamina gelmez icini ferah tut

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben gitim. Bugünde abla
İllaki var kuzum şahsen ben ikili tarama testine girdiğim de doktorum istersen kan testi yada sıvı aldırma yapabilirsin bu sana kalmış ama kan testi yaptırmani öneririm garanti sonuç için çünkü biz sıvı aldırmayı önermiyoruz bebeğin düşmesine yada anne karnında vefat etmesine kadar gidebilecek sorunalr yaratıyor ama hiç bir şey olmayanda var demişti. Bir de ailemde sıvı aldırdiktan sonra bebeği vefat eden bir kişi olunca ben hiç o toplara girmedim. Zaten sonuçlar temiz çıkmıştı gerisi Rabbimden artık.

Bugünde gitim abla damakla beraber yarık varmış dudakda. Onun harici Kordon'da bir damar yok
Doktorlar diyoki ( sıvı alınmasını öneriyoruz herkeze ama sana şiddetli öneriyoruz diyor )
Eşim diyoki ( ne gelecekse allahdan. Ben yaptirmani istemiyorum. Diyor ) şaştım kaldım ortada napicagimi bilmiyorum resmen. Benim birinci gebeligimde hiç bir sorun yoktu bacağı kısa uzun dediler aynı değil dedilerdi. Sağlıkla geldi. Dedim. Normal doğum oldu dedim. Herhangi bir hastalığı yok şükür. Bunlar neden kaynaklı neden oluyor diyorum. Enfeksiyon ve hastalikdan bahsediyor ama. Bir hastaligimda yok ki. Enfeksiyonda geçirdiğimi bilmem. Diyebilirim abla 😔

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben gitim. Bugünde abla

Bugünde gitim abla damakla beraber yarık varmış dudakda. Onun harici Kordon'da bir damar yok
Doktorlar diyoki ( sıvı alınmasını öneriyoruz herkeze ama sana şiddetli öneriyoruz diyor )
Eşim diyoki ( ne gelecekse allahdan. Ben yaptirmani istemiyorum. Diyor ) şaştım kaldım ortada napicagimi bilmiyorum resmen. Benim birinci gebeligimde hiç bir sorun yoktu bacağı kısa uzun dediler aynı değil dedilerdi. Sağlıkla geldi. Dedim. Normal doğum oldu dedim. Herhangi bir hastalığı yok şükür. Bunlar neden kaynaklı neden oluyor diyorum. Enfeksiyon ve hastalikdan bahsediyor ama. Bir hastaligimda yok ki. Enfeksiyonda geçirdiğimi bilmem. Diyebilirim abla 😔
O doktorun peki sonradan olabilecek riskleri söyledi mi canım sana tamam alınmasını tabiki öneriyor. Her olan şey gibi onda da riskler var iyice düşünüp öyle yaptır derim yaptırmak istersen de eşinin onayını da al tabi Allah'a şükür tedavisi olan bir şey doğumdan sonra buna şükür ki rabbim dermansiz dert vermemiş.

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
O doktorun peki sonradan olabilecek riskleri söyledi mi canım sana tamam alınmasını tabiki öneriyor. Her olan şey gibi onda da riskler var iyice düşünüp öyle yaptır derim yaptırmak istersen de eşinin onayını da al tabi Allah'a şükür tedavisi olan bir şey doğumdan sonra buna şükür ki rabbim dermansiz dert vermemiş.
Damar yok dedi kramomozon bozukluğu olabilir dedi ne hastalığı şimdiden bakalım arastiralim ki. Doğumdan sonra gerekeni yaparlar dedi abla eşime de söyledim herşeyi ama olumlu hiç bakmıyor 😏

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Damar yok dedi kramomozon bozukluğu olabilir dedi ne hastalığı şimdiden bakalım arastiralim ki. Doğumdan sonra gerekeni yaparlar dedi abla eşime de söyledim herşeyi ama olumlu hiç bakmıyor 😏
Maddi durumunuz iyi ise kan testi yaptırın derim kuzum. Tabiki yine sana kalmış bir şey inşallah hiç bir sıkıntı yoktur

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Maddi durumunuz iyi ise kan testi yaptırın derim kuzum. Tabiki yine sana kalmış bir şey inşallah hiç bir sıkıntı yoktur

Devlet haznesinde mi yapılıyor yoksa özel demi abla. Kan testinin fiyati ile ilgili bilgin varmı

İnşallah ablam Allah razı olsun 🤲❤️

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Aldıran anneler
Risk ne
Bana da önerdiler ben aldırmadım niye bebeğinizi riske atıyorsunuz doktor düşük olma riski çok yüksek demişti iğne bebeğin Bir yerine denk gelirse sakat kalma ihtimali çok yüksek demişti ne gelirse Allah'tan gelir dovn sendromlu olsada aldırmayı düşünmüyordum o yüzden kabul etmedim

Tüm sayfalar yüklendi.