Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmadım canım. bidaha aradık doktorumuz eve geleceklermiş saat 4 kadar gelecekler guyaa bekliyorum bakalım inşallah hemen iyleşir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Burnu bu güne kadar açıktı bu gün biraz tutulmuş sanki bebekler için olan deniz suyu damlalarından kullanıyorum 2. 3 damla..buhar makinesi şimdiye kadar hiç kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorum bakalım doktor gelsinde nasıl yapın derse öyle yaparım
İnşallah çok teşekkür ederim
Canım öncelikli d vitaminini kullanıyormusun ? göğsüne ve beline bir bez koyup sıcak tutabilirsin göğsüne ve sırtına zeytin yağı surebilirsin daire şeklinde amma bunları yapsan dahi doktordan randevu al derim
Katılıyorum arkadaşlar bu arada bir konu hakkında kesin bilgiye sahip değilsek öneride bulunmayalım.Miniğimin annesi "arkadaş senin verdiğin yorumu dikkate alıp bebeğine ballı karışım içirebilir ve ayşenurun dediği gibi ani bebek ölümüne kadar yolu var çocuk felci Allah muhafaza çok tehlikeli bal 1 yaşına kadar verilemez. Lütfen emin olmadan birine tavsiyede bulunmayalım.
Katılıyorum ayşenur arkadaşıma bu arada bir konu hakkında kesin bilgiye sahip değilsek öneride bulunmayalım.Miniğimin annesi "arkadaş senin verdiğin yorumu dikkate alıp bebeğine ballı karışım içirebilir ve ayşenurun dediği gibi ani bebek ölümüne kadar yolu var çocuk felci Allah muhafaza çok tehlikeli bal 1 yaşına kadar verilemez. Lütfen emin olmadan birine tavsiyede bulunmayalım.
Katılıyorum arkadaşlar bu arada bir konu hakkında kesin bilgiye sahip değilsek öneride bulunmayalım.Miniğimin annesi "arkadaş senin verdiğin yorumu dikkate alıp bebeğine ballı karışım içirebilir ve ayşenurun dediği gibi ani bebek ölümüne kadar yolu var çocuk felci Allah muhafaza çok tehlikeli bal 1 yaşına kadar verilemez. Lütfen emin olmadan birine tavsiyede bulunmayalım.
Katılıyorum ayşenur arkadaşıma bu arada bir konu hakkında kesin bilgiye sahip değilsek öneride bulunmayalım.Miniğimin annesi "arkadaş senin verdiğin yorumu dikkate alıp bebeğine ballı karışım içirebilir ve ayşenurun dediği gibi ani bebek ölümüne kadar yolu var çocuk felci Allah muhafaza çok tehlikeli bal 1 yaşına kadar verilemez. Lütfen emin olmadan birine tavsiyede bulunmayalım.
Sadece yardımcı olmak istemiş belkide bebeyimin 3 aylık olduğunu anlamamıştır. ben balın bebeklere verilmemesi gerektiyini biliyorum. büyük kızımın 2 yaşı oldu ona bile henüz vermedim. Ama haklısın canım Allah korusun bilmeyenler dikkate alıpta vere bilir