Sorum var Bebekte Gelişme Geriliği

• Konbuyu başlatan FilizAnne
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde FilizAnne tarafından oluşturulan Bebekte Gelişme Geriliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekte Gelişme Geriliği
Konbuyu başlatan FilizAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ
F

FilizAnne

Guest
Merhaba hanımlar,bebeğimle 30. Hafdayız ama karın çevresi 26. Haftada..Göbek kordonun üç damarlı değil iki damarlı plensantam yaşlanmış olduğundan bebeğim beslenmiyormuş.Ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz yeni..Genetik olabilir bu durum zeka geriliği yapabilir dediler kordon kanından teste göndermeyi teklif ettiler ama bebeğin ölümüyle sonuçlanabiliyormuş 300 de 1 ihtimal,kabul etmedik.Benzer bir durum yaşamış olan var mı aranızda?Abimde sağlık sorunlarıyla uğraşıyor..Tüm hepinizden evladım,benim ve abim için da bekliyorum.

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba hanımlar,bebeğimle 30. Hafdayız ama karın çevresi 26. Haftada..Göbek kordonun üç damarlı değil iki damarlı plensantam yaşlanmış olduğundan bebeğim beslenmiyormuş.Ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz yeni..Genetik olabilir bu durum zeka geriliği yapabilir dediler kordon kanından teste göndermeyi teklif ettiler ama bebeğin ölümüyle sonuçlanabiliyormuş 300 de 1 ihtimal,kabul etmedik.Benzer bir durum yaşamış olan var mı aranızda?Abimde sağlık sorunlarıyla uğraşıyor..Tüm hepinizden evladım,benim ve abim için da bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun canım Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar