Bebeyim acaba hereket etdimi

• Konbuyu başlatan Gülcan Abdullah
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülcan Abdullah tarafından oluşturulan Bebeyim acaba hereket etdimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,195 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeyim acaba hereket etdimi
Konbuyu başlatan Gülcan Abdullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kıdemli Anne

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar benim bebegim henuz 11 haftalik ve ufak tefek hareketler duydugumu saniyorum acaba bu bebegin hareketleri ola bilirmi hani derler ya kiz çoçugu erken tekme atar. Ama bu arada cinsiyyeti henuz belli degil
Aslında ilk hamilelikte de 14.haftada hissedilebiliyormuş fakat anne adayları tecrübesiz olduğu için anlıyamıyormuş o sebeple 2.gebelikte daha erken hissedilir deniliyor bende çok erken hissetmiştim oladabilir yani

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar benim bebegim henuz 11 haftalik ve ufak tefek hareketler duydugumu saniyorum acaba bu bebegin hareketleri ola bilirmi hani derler ya kiz çoçugu erken tekme atar. Ama bu arada cinsiyyeti henuz belli degil
Cinsiyet ile alakası yok canım ilk kızımı geç ikinciyi çok erken hissettim hissedebilirsin arada

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Şu an çok erken bebeğiniz de daha çok küçük duymanız imkansız 20. Haftada ben yeni yeni hissettim 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.