Sorum var Bebeyinin saını kesen anneler??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Bebeyinin saını kesen anneler?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,255 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeyinin saını kesen anneler??
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayazmasal

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

sizin de gende var o zaam sarılık yada kumrallık mesela benim anne babam siyah beni de sıfıra vurmuşlar kardeşimi de siyah saç yine siyah çıkmış 😂😂
Bn beyaz ten yeşil gözlüyüm eşimde beyaz tenli kumral ama ikiside babasına benziyor 😂😐

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Biz 5 aylıq saçı tökülən vaxtı qayçınan kəsdik dibdən indidə 1 yaş 2 aylıqdı yoldaşım deyir kəsək yaya uzansın ama mənim ürəyim gəlmir təzəlikcə çolkasını kəsdim biraz gözünə girirdi deyə ama belə hamısını kəsməyə həyfim gəlir bizdədə belə adət varki yaşdan sonra keçəl eləmək🤦‍♀️
Məndə səni günnüyəm kəsməyə əlim gəlmir. Düzdü elə eliyillər 1yaşdan sora kəsillər ama mən qoymadım indidə deyillər kəs guya qıvırcığı gedəcək qalınıyacaq deyirəm hələ fikirləşirəm

Çok İnce canım zaten ilk doğduklarında saçları yoktu sonradan çıktı küçük kızım 1 yaşında zorla saçları çıkmış herkes erkek mi diye soruyor🤣
Benimkinin tamamen dökülmüştü keldi🤣 şimdi o kadarda ince deyil ama buna bile saçı ince kes kalınısın diyorlar internetdən baktımda 3 yaşından sora kalınıyormuş ne kadar doğru bilemedim

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Məndə səni günnüyəm kəsməyə əlim gəlmir. Düzdü elə eliyillər 1yaşdan sora kəsillər ama mən qoymadım indidə deyillər kəs guya qıvırcığı gedəcək qalınıyacaq deyirəm hələ fikirləşirəm

Benimkinin tamamen dökülmüştü keldi🤣 şimdi o kadarda ince deyil ama buna bile saçı ince kes kalınısın diyorlar internetdən baktımda 3 yaşından sora kalınıyormuş ne kadar doğru bilemedim
Həye məndədə deyirlərki kəs qalınlayacaq ama incə saç deyil sadəcə ipəkdi saçı qıvırcıqdısa o gedməz gedəsi olsa o qədər qıvırcıq saç uşaq olmazdı yalan deyirlər olsunda qıvırcıq şirin görünür mən xoşum gəlir elə saçdan qızımda elə deyil ama saçı uzandıqca fikir verəmki burulur ucları ona görə əlim gəlmir kəsilsin😍

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kızımin saçını yazın kesmedim şimdi de kıyamıyorum kalsın çok tatlı oluyorlar kesmek lazımmış sünnet olduğu için kıyar miyim bilmiyorum sanırım kalacak ilk saçı 🤣

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Benim kızım 3.5 yaşında hiç kesmedim saçını ama alttan saçları çok yeni yeni çıkıyor kalınlaşıyor yani bence kesme zaten ilk saçları dökülmüş

Tüm sayfalar yüklendi.