Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annişler nolır dua edin bebğim sarılık oldu bugün 6gün oldu cocugum doğalı ama hastaneden cıkalı 3gün oluor bebeğim sütümden beslenememiş göğsümün ucları olmadığı için kilosuda düşmüş küvezde suan nolur dua edin çok kötüyüm
Cok geçmiş olsun benim bebegim de 7 gün kaldı kuvezde sariliktan dolayi bn sut sagip veriyordum biberonla dene derim bebegin gelince hem gogus üçün çıkar eczane den pompa al sag
Annişler nolır dua edin bebğim sarılık oldu bugün 6gün oldu cocugum doğalı ama hastaneden cıkalı 3gün oluor bebeğim sütümden beslenememiş göğsümün ucları olmadığı için kilosuda düşmüş küvezde suan nolur dua edin çok kötüyüm
Kilo kaybı çok mu kuzum kaç kilo doğmuştu kaç kilo olmuş rabbim tez zamanda sağ salim çıkmasknı nasip etsin kendini yıpratma balım sütün de etkilenmesin. Sen göğüs ucunla oyna biraz daha tutabileceği bir kıvama getiri ama sakın strese girip ağlama
Canım hastaneden çıktıktan sonra her bebek kilo verebilir sonradan alır sen önce güçlü ol üzülme lütfen onun annesine ihtiyacı var güzelce kendine gel süt yapan çay iç kompostonu eksik etme özellikle incir ve hurmalı Kayısı ile karışık yap iç sarılık için bol beslenmesi lazım bizde de hafif oldu sarılık bil beslenecek kala ve çiş yaptıkça atacak sarılığını sen üzme kendini ilk bebekse göğüs ucu yara olur kanar ama sen ne olursa olsun emzirmektten kaçınma acısa bile çünkü bende yaşadım bebek emerken ağlardım öyle sızı içinde kalırdım sonra sonra düzelecek lütfen bu günler geçer sen iradeli ol bebişini kokla bnm yerime de
Rabbim şifa versin minigine Kuşum üzülme her bebekte oluyor inan bana göğüs ucun olsaydı da olurdu. Keşke sarılık olmasaydı ama elden ne gelir meleğim sen şuan uzuldukce bebeğinde üzülüyor yarına bende doğurcam belki benimde başıma gelir annelik piskolojisi üzüyor yıpratıyor. Nolur üzme kendini Sütün kesilmesin emzirirsin bebeğini emzirdikce büyür göğüs ucun birde göğüs uçları satılıyor eczadeneden temin edebilirsiniz. Bizede haber ver miniğin durumunu
Slm cnm geçmiş olsun öncelikle sakın kendini üzüp ağlama biliyorum kolay degil ama beslenmene dinlenmene moraline çok dikkat etmen gerek bebeğin için kilo kaybı için kendini üzme benim bebeğimde doğduktan sonra 700-800 gr kaybetti çok üzüldüm çok ağladım mama verdim alerji çıktı daha çok kaybetti ben kendi beslenmeme dikkat ettim kendimi topladım böylece yavaş yavaş bebeğimde toplandı lohusalık sıkıntılı stresli bi dönem biliyorum kimseye aldırma kendini üzme o bebek senin sen ayakta duracaksın sen sahip çıkacaksın artık annesin güçlü ol şifa diliyorum
Rabbim şifa versin minigine Kuşum üzülme her bebekte oluyor inan bana göğüs ucun olsaydı da olurdu. Keşke sarılık olmasaydı ama elden ne gelir meleğim sen şuan uzuldukce bebeğinde üzülüyor yarına bende doğurcam belki benimde başıma gelir annelik piskolojisi üzüyor yıpratıyor. Nolur üzme kendini Sütün kesilmesin emzirirsin bebeğini emzirdikce büyür göğüs ucun birde göğüs uçları satılıyor eczadeneden temin edebilirsiniz. Bizede haber ver miniğin durumunu
Slm cnm geçmiş olsun öncelikle sakın kendini üzüp ağlama biliyorum kolay degil ama beslenmene dinlenmene moraline çok dikkat etmen gerek bebeğin için kilo kaybı için kendini üzme benim bebeğimde doğduktan sonra 700-800 gr kaybetti çok üzüldüm çok ağladım mama verdim alerji çıktı daha çok kaybetti ben kendi beslenmeme dikkat ettim kendimi topladım böylece yavaş yavaş bebeğimde toplandı lohusalık sıkıntılı stresli bi dönem biliyorum kimseye aldırma kendini üzme o bebek senin sen ayakta duracaksın sen sahip çıkacaksın artık annesin güçlü ol şifa diliyorum