Bebiş kanala inmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru2635 tarafından oluşturulan Bebiş kanala inmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 287 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebiş kanala inmiyor
Konbuyu başlatan Ebru2635
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Havvanur

Ebru2635

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün kontrole gittim. 38+4 teyiz. Nst de hafif sancılarım çıktı. Bebekte iyi suyu falan. Sadece kilo alımı azaldı artık. Bu yüzden doktor 1 hafta verdi. Çarşambaya kadar normali bekliycez. Gelmesse perşembe yatış olcak. Ilk suni ile normal olmazda sezeryana dönecek doktor. Ama sorun şu ki doktor aslında çok rahat doğurursun ama daha çocuk kanala girmemiş dedi. Bunun için yapabilecegim birşey var mı. Çocuk kanala girmesi icin.

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün kontrole gittim. 38+4 teyiz. Nst de hafif sancılarım çıktı. Bebekte iyi suyu falan. Sadece kilo alımı azaldı artık. Bu yüzden doktor 1 hafta verdi. Çarşambaya kadar normali bekliycez. Gelmesse perşembe yatış olcak. Ilk suni ile normal olmazda sezeryana dönecek doktor. Ama sorun şu ki doktor aslında çok rahat doğurursun ama daha çocuk kanala girmemiş dedi. Bunun için yapabilecegim birşey var mı. Çocuk kanala girmesi icin.
Kuzum daha dün denk geldim bebegi kanala indirme egzersizleri varmis youtubeden filan bi bak istersen

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Dikkat dikkat acilen kanala bekleniyorsunuz bebek hanım yada bebek efendi🤣🤣🤣 kuzum bol bol merdiven in çık

Ebru2635

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum daha dün denk geldim bebegi kanala indirme egzersizleri varmis youtubeden filan bi bak istersen
Bende bugün baktım. Yapmaya başladım bakalim insallah faydası olur.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende bugün baktım. Yapmaya başladım bakalim insallah faydası olur
Dikkat dikkat acilen kanala bekleniyorsunuz bebek hanım yada bebek efendi🤣🤣🤣 kuzum bol bol merdiven in çık
Valla ben çok sesleniyorum ama beyfendi hic oralı olmuyor 😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bende bugün baktım. Yapmaya başladım bakalim insallah faydası olur.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende bugün baktım. Yapmaya başladım bakalim insallah faydası olur

Valla ben çok sesleniyorum ama beyfendi hic oralı olmuyor 😂
Insallah iner canım vala inan saatler içinde bile değişiyor birdahaki kontrolüne inmiş olur inşallah 😇

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Insaallah faydasi olur canim benim rabbim saglicakla aldirsin kucaginiza inşaAllah hayirli uzun ömürler versin inşaAllah

Tüm sayfalar yüklendi.