Sorum var Ferritin 5.5 -6 kansızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zübeyde tarafından oluşturulan Ferritin 5.5 -6 kansızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 322 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ferritin 5.5 -6 kansızlık
Konbuyu başlatan Zübeyde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zübeyde

Zübeyde

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar tekrarlayan demir eksikliği anemisi doğal çözümler varsa alabilir miyim ilaç ile geçmiyor yardım lütfen

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
O serum işi çok tehlikeli bir hemşire olarak tavsiye etmem alerji riski yüksek son zamanlardaki haberleri görmüşsünüzdür

Zübeyde

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hastanede ona serum yazıyorlar onu alıyorsun raporlu oluyor uygun çıksın diye doktoruna söyle

Doktor yazıyor cnm ama bende kullandım hastanede gözetim altında yapılıyor ama bilmiyorum
Gebeyken mi kullandın canım özelde yaptırılması mı gerek devlet hastanesine gidiyorum ben o kadar masrafı kaldıracak bir durumumuz şimdilik malesef yok bilgi verirsen memnun olurum canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O serum işi çok tehlikeli bir hemşire olarak tavsiye etmem alerji riski yüksek son zamanlardaki haberleri görmüşsünüzdür
Haberleri gördüm ama çoğu grip için yapılan karışım sarı serum bu arkadaşın dediği serum aynı mı bilemedim tabi ama gebeyken ekstra dikkat etmek lazım bişey paralı diye de sağlıklı olmuyor bu devirde sağlık hırsızları çok millet cebini doldurma derdinde her yer aynı rezillik katılıyorum arkadaşım bu yönden sana temkinli olmak da fayda görüyorum teşekkürler bilgi için

Tüm sayfalar yüklendi.